GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Stari grad pretvoren u ljetno kino pokazao se kao pun pogodak - večeras stižu "Pirati s Kariba: Salazarova osveta"

Stari grad pretvoren u ljetno kino pokazao se kao pun pogodak -
večeras stižu

Velika gužva vladala je jučer na Starom gradu Dubovcu uz prvu večeri ljetnog kino ciklusa "Film za van" u organizaciji udruge mladih kreativaca Izvan fokusa i multimedijalne tvrtke Radar, a uz potporu bistroa Kastel. Nije ni čudo, jer osim što je riječ o prvoj večeri, bila je to i premijerna večer, budući su novi film iz velike dječje hit franšize "Auti 3" Karlovčani mogli vidjeti paralelno s premijernim prikazivanjima u svim hrvatskim kinima.

Najveći dio publike, dakako, činili su najmlađi, a Stari grad Dubovac pokazao se još jednom kao iznimno zanimljiva i atraktivna lokacija za sve vrste događanja pa tako i - ljetno kino.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Filmski ciklus na Dubovcu nastavlja se večeras uz film "Pirati s Kariba: Salazarova osveta" u 21:30. U subotu je na rasporedu "Baywatch", a u nedjelju "Alien: Savez". Ponedjeljak je slobodan dan, ali poslužit će i kao rezervni termin u slučaju da bude kiše u nekom od prijašnjih termina, zatim u utorak slijedi "Mumija", a potom u srijedu dvostruki program - "Poruka u boci" u 21:30 te velika hrvatska (paralelno sa svjetskom) premijera filma "Transformers: Posljednji vitez" u 23:55.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!