GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino od danas u Karlovcu - večeras "Jastog", u nedjelju "Pele - legenda je rođena"

Riječno kino od danas u Karlovcu - večeras

Nakon još jedne lijepe filmske večeri u Dugoj Resi, na kupalištu na Mrežnici gdje su mnogobrojni posjetitelji uživali u filmu "Paklena kuhinja", Riječno kino uz Karlovačko od danas je u Karlovcu, a ovog vikenda predviđene su dvije projekcije, kao i popratni zanimljivi programi.

Večeras će u 21:30 na Foginovom kupalištu biti prikazan film „Jastog“ s Collinom Farrellom u glavnoj ulozi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novi film priznatoga grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa ljubavna je priča radnjom smještena u blisku budućnost u kojoj, prema zakonu Grada, svi samci bivaju uhićeni i smješteni u Hotel. Ondje svi imaju isti zadatak – u roku od 45 dana pronaći odgovarajućeg partnera, a ako to ne uspiju, bivaju pretvoreni u životinje prema vlastitom izboru i pušteni u Šumu. Glavni je lik filma očajni Muškarac koji iz Hotela bježi u Šumu gdje žive Usamljeni te se, suprotno njihovim zakonima, zaljubljuje u jednu pripadnicu njihove družine...

Prije projekcije bit će održana zabavna utrka na luftićima s početkom u 20 sati.

U nedjelju (24. 7.) na istom mjestu (Foginovo kupalište u Karlovcu) u isto vrijeme (21:30) bit će prikazan film „Pele – legenda je rođena“, s prethodno organiziranim uzbudljivim nogometnim natjecanjima.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!