GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Karlovčani na Foginovom kupalištu uživali uz film o legendarnom Peleu

Karlovčani na Foginovom kupalištu uživali uz film o legendarnom
Peleu

Sinoćnja projekcija filma „Pele – legenda je rođena“ u Karlovcu u okviru Riječnog kina uz Karlovačko 2016., a u organizaciji Kinokluba Karlovac, privukla je na Foginovo kupalište ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu i sedme umjetnosti. Srećom, vrijeme je bilo bez oborina pa je filmska večer bila uspješna.

Istoimeni će film biti prikazan u Slunju u četvrtak (28. 7.) u 21:30, a prethodit će mu zabavna utrka na luftićima s početkom u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ostatak programa Riječnog kina uz Karlovačko očekuje se sljedećeg vikenda. U petak (29. 7.) će po prvi puta ove godine u 21:30 projekcija biti u Kamanju, a riječ je o duhovitoj priči o odrastanju pod nazivom „Uvijek svoja“.

Subota i nedjelja ponovno su rezervirane za Karlovac. U subotu (30. 7.) gledatelje očekuje film „Globalna radost“, čija je tema putovanje u potrazi za uličnim glazbenicima u Europi, a prethodi mu plesna predstava „Copy or Inspiration? Re: Rosas“ s početkom u 20 sati. Nedjeljna projekcija počinje u ponoć filmom „Posljednji lovac na vještice“ s Vin Dieselom u glavnoj ulozi, a prije toga na programu u 21:30 je KOZa – multimedijalni kviz općeg znanja za sve prijavljene sudionike.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!