GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Uspješno gostovanje Riječnog kina u Kamanju, za vikend puno zabave u Karlovcu, na Foginovom

Uspješno gostovanje Riječnog kina u Kamanju, za vikend puno zabave
u Karlovcu, na Foginovom

Sinoćnja projekcija francuskog filma „Uvijek svoja“ ("Jamais contente") redateljice Emilie Deleuze u Kamanju u okviru Riječnog kina uz Karlovačko 2016. privukla je brojne gledatelje. Sada slijede dvije večeri pune filmske, ali i druge zabave u Karlovcu.

Večeras će na Foginovom u 21:30 biti prikazan film „Globalna radost“, dokumentarac o uličnoj glazbi u Europi, koji je pobijedio na međunarodnom festivalu dokumentarnog filma BelDocs. U ovoj kombinaciji road-tripa i mjuzikla, redatelj Bruno Fritzsche i kamerman Maximilian Plettau putuju od države do države u potrazi za novim zvukovima i najzanimljivijim glazbenicima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije filma će gledatelji u 21 sat moći uživati u plesnoj predstavi udruge Free Dance Karlovac pod nazivom „Copy or Inspiration? Re: Rosas“, koja je u svibnju gostovala i na Karlovac Dance Festivalu.

U nedjelju program počinje u 21,30 multimedijalnim kvizom općeg znanja KOZa, za koji su prijave još uvijek u tijeku, a u ponoć slijedi projekcija filma "Posljednji lovac na vještice", s Vin Dieselom u glavnoj ulozi.

Sponzor večeri u Kamanju bila je Cedevita, a pokrovitelj večeri Općina Kamanje. Ostali su pokrovitelji manifestacije Karlovačko, Grad Karlovac, Turistička zajednica grada Karlovca, Savjet mladih Karlovačke županije, Karlovačka županija, Zajednica tehničke kulture Karlovačke županije te Hrvatski audiovizualni centar.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!