GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino: Sjajan dokumentarac i ples oduševili Foginovo - večeras kviz pa ponoćni filmski hit

Riječno kino: Sjajan dokumentarac i ples oduševili Foginovo -
večeras kviz pa ponoćni filmski hit
foto: Anamarija Tonžetić

Dvostruki program Riječnog kina uz Karlovačko na Foginovom ovog vikenda otvorio je sinoć njemački dokumentarni film o uličnoj glazbi pod nazivom „Globalna radost“, redatelja Brune Fritzschea, koji je pobijedio na međunarodnom festivalu dokumentarnog filma BelDocs 2015. Ovaj prekrasan uradak privukao je brojne gledatelje i stvorio izuzetno ugodnu i radnosnu atmosferu.

Prije filma, izvedena je plesna predstava od strane djevojaka iz udruge Free Dance Karlovac pod nazivom „Copy or Inspiration? Re: Rosas“, koja je u svibnju gostovala i na „Karlovac Dance Festivalu“. Zanimljivim plesnim pokretima djevojke su prikazale izazove autorstva u plesnoj umjetnosti te dovele pred publiku nešto posebno i drugačije, što je, sudeći po aplauzu, izazvalo odličnu reakciju svih prisutnih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Večeras filmski program počinje u ponoć projekcijom filma „Posljednji lovac na vještice“, u kojem je Vin Diesel jedino što stoji između čovječanstva i udruženih snaga najopasnijih vještica u povijesti.

Prije filmskog dijela večeri,  na programu od 21:30 je popularni kviz KOZa – multimedijalni kviz općeg znanja (https://www.facebook.com/events/1051623408239414/). Riječ je o jednom od najzabavnijih i najpoznatijih kvizova u Hrvatskoj, i sutra će po prvi puta gostovati u Karlovcu. Voditelj kviza je poznati komičar Goran Vugrinec-Goc, stoga je osmijeh od uha do uha - garantiran.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!