GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino: Ogroman interes za kviz KOZa, kao i za ponoćnu projekciju "Posljednjeg lovca na vještice"

Riječno kino: Ogroman interes za kviz KOZa, kao i za ponoćnu
projekciju

Sinoćnja ponoćna projekcija filma „Posljednji lovac na vještice“ u okviru Riječnog kina uz Karlovačko 2016., a u organizaciji Kinokluba Karlovac, privukla je mnogobrojne gledatelje, koji su pratili priču o besmrtnom Kaulderu (Vin Diesel), jedinom preživjelom od svoje vrste, koji stoljećima lovi vještice, istovremeno čeznuvši za voljenom obitelji od koje ga je u prošlim vremenima odvojila vještičja Kraljica. Kaulder vodi bitku za opstanak ljudske vrste pokušavajući u modernom dobu spriječiti vještice da kugom unište ljude.

Prije filma održan je zabavan kviz općeg znanja KOZa, po prvi puta predstavljen karlovačkoj publici, koji su 2015. osnovali Filmski amaterski kritičari (FAK.hr). Svojim duhovitim, zanimljivim i zabavnim karakterom, uz simpatičnog voditelja Gorana Vugrinca Goca, kviz je privukao čak osamnaest timova natjecatelja i mnogobrojne gledatelje. U opuštenoj atmosferi i prepuni znanja u svim kategorijama pobjedu su odnijeli Ivan i Bruno Ramljak, Vlatko Terlecky i Tea Tušek. Pobjednici su osvojili lijepe nagrade, ali i vječnu slavu kao pobjednici prve karlovačke KOZe!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječno kino uz Karlovačko nastavlja se u srijedu u Slunju, kada će se održati prošlog tjedna odgođena projekcija filma "Pele - legenda je rođena".

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!