GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Još tri dana do "Udara groma" - stižu sjajni Kevlar Bikini, izuzetno zanimljivi PMC, pobjednici RI Rocka Omnivore...

Još tri dana do

Još nas tri dana dijeli od petog izdanja festivala Udar groma, koji će se i ove godine održati u prostorima kluba Mala scena Hrvatskog doma u Karlovcu. Festival počinje u petak 26. listopada a vrata se otvaraju u 21:00 sati.

Prve večeri, posvećene punku i hadrcoreu, nastupaju karlovački darkpunk veterani Tahijevi kmetovi, pulski hardcore punk band DJ and the Wootchyak, zagrebačko/karlovačko/sisački Shin, iz Zagreba dolaze još i UBT koji sviraju brzi hardcore punk inspiriran bendovima iz 1980.-ih, blackend crusteri Namet te Kevlar Bikini iz Zagreba, koji su prema kritici vlasnici rock albuma godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Subotnju večer, rezerviranu za metal glazbu, otvaraju čakovečki Bezdan. Nastavak slijedi u brzom ritmu grind-core banda iz Varaždina, Gemišt, kojima ovo nije prvi nastup na karlovačkim pozornicama. Za njima tu su zagrebački LIV, a nakon toga riječki PMC čija se kombinacija istarskih melodija i metala uz maske nalik zvončarima ne propušta! Festival zatvaraju još jedni gosti iz Rijeke, mladi techno death bend Omnivore koji je doslovno "rasturio" 39. izdanje Ri Rock festivala na kojem pobjeđuje jednoglasnom ocjenom žirija i publike.

Udar groma uz koncertne večeri i ove godine imat će popratni program: distribucije vinila, fanzina i drugih „uradi sam” proizvoda uz kreativne radionice. Jednodnevna ulaznica je 30 kuna, dok festivalska iznosi 40 kuna.

Udar groma 2018. realizira se uz potporu Karlovačke pivovare, Ministarstva kulture RH i Grada Karlovca, restorana Vami, udruge Infinitum i medijsko pokroviteljstvo Kaportala, Radio Studenta, PLANet magazina i TV emisije Maldoror Metal Box.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!