GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Svirka koja se ne propušta u subotu na ozaljskom kupalištu - sviraju Bambi Molesters, Los Freneticos i Zone Child

Svirka koja se ne propušta u subotu na ozaljskom kupalištu -
sviraju Bambi Molesters, Los Freneticos i Zone Child

U subotu, 22. srpnja, na rasporedu je koncert koji je svojevrsni vrhunac ovogodišnje manifestacije "Ljeto u Ozlju" i sjajna prigoda Ozljanima, ali i drugim posjetiteljima da uživaju u odličnoj glazbi te ujedno "isperu" gorak okus koji je ostao kod rijetkih zalutalih posjetitelja nedavnog koncerta sjajnog benda Brain Holidays, koji je unatoč manjku zbivanja u ozaljskom kraju posjetilo tek nekoliko slučajnih prolaznika.

U subotu nikako ne bi smjelo biti tako, a vjerujemo da će put Ozlja potegnuti i Karlovčani, Dugorešani, Ogulinci... jer na obali Kupe zasvirat će sisačke surf-rock legende Bambi Molesters, u svjetskim razmjerima vjerojatno najbolji hrvatski bend svih vremena, koji iza sebe ima pet studijskih albuma, suradnju s rock gigantima R.E.M., radili su glazbu za superpopularnu TV seriju Breaking Bad, a njihove se stvari redovno mogu čuti na američkim radio postajama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, to nije sve, jer Bambi Molestersi dovode i posebne goste - argentinski surf rock bend Los Freneticos, a da i u Ozlju ima dobrog rocka potrudit će se pokazati u uvodu mladi bend iz Vrhovca - Zone Child.

Početak koncerta je na Gradskom kupalištu u 21 sat, a ulaz je slobodan.

 

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!