GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Europska avantura: Karlovački hardcore bend Left to Starve na rujanskoj turneji kroz 11 europskih zemalja

Europska avantura: Karlovački hardcore bend Left to Starve na
rujanskoj turneji kroz 11 europskih zemalja

Slovenija, Italija, Švicarska, Francuska, Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Češka, Austrija, Slovačka, Mađarska - to je put kojim će, otprilike i tim redoslijedom, rujan na europskim autocestama i glazbenim klubovima provesti članovi karlovačkog hardcore benda Left to Starve koji su s kolegama iz zagrebačkog benda Rules krenuli na veliku europsku turneju. Spisku se možda doda i još pokoja zemlja, jer za slobodan termin 15. rujna traži se mogućnost za svirku u Belgiji.

Sve je krenulo 3. rujna, a polazna točka bio je Koper. Slijedili su Milano, Ženeva, Montpellier... Večeras je svirka u Toulouseu, a potom slijede Santander, Bilbao, Nantes, Paris, Amsterdam, Bremen, Groningen, Hamburg, Berlin, Leipzig, Uhersky Brod, Beč, Sered, Budimpešta i Ljubljana!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijela priča ukazala je još jednom i na čvrstu povezanost hardcore scene diljem Europe, jer kada su krenuli na put bilo je i više nedefiniranih datuma, ali odmah su krenuli pozivi i dogovorene svirke, baš kao što su i Karlovčani na Maloj sceni HD mogli protekle godine vidjeti više žestokih stranih bendova na sličnim turnejama.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!