GRAD KARLOVAC

INFRASTRUKTURA

Naselje Marka Marulića dobilo novi asfalt, parkirališta, odvodnju, javnu rasvjetu - iz gradskog proračuna uloženo više od 250.000 eura

Naselje Marka Marulića dobilo novi asfalt, parkirališta, odvodnju, javnu rasvjetu - iz gradskog proračuna uloženo više od 250.000 eura

Napominju da je Vodovod i kanalizacija financirao rekonstrukciju vodoopskrbnog cjevovoda i sanitarne odvodnje, a Grad Karlovac gradnju kolno-pješačkih površina, oborinske odvodnje i rasvjete.

- Naselje Marka Marulića, dio ispred zgrade 10 – 10 f, dobilo je novu prometnicu, parkirališta, odvodnju i javnu rasvjetu, čime je završena posljednja, treća faza njegova uređenja, izvijestili su iz karlovačke gradske uprave.

Napominju da je Vodovod i kanalizacija financirao rekonstrukciju vodoopskrbnog cjevovoda i sanitarne odvodnje, a Grad Karlovac gradnju kolno-pješačkih površina, oborinske odvodnje i rasvjete.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Tako je asfaltirana i uređena prometnica za dvosmjerni promet, te parkiralište s 30 parkirnih mjesta, od kojih su tri za osobe s invaliditetom, postavljena četiri rasvjetna stupa, dvije klupe, kante za otpad, a sve hortikulturno uređeno. Oborinska odvodnja kolnika i parkirališta odvojena je od mješovite kanalizacije kućnih priključaka građenjem nove oborinske kanalizacije u dužini 68 metara, kažu nam u Gradu.

Radove je izvela Niskogradnja d.o.o., a nadzor Sava d.o.o., obje karlovačke tvrtke. Grad je za ovu fazu uređenja Naselja Marka Marulića izdvojio 251.730 eura, odnosno, 616.000 eura za sve tri faze.

Izdvojeno


Reci što misliš!