GRAD KARLOVAC

U GRADSKOJ KNJIŽNICI

Dodijeljeni ugovori po provedenom gradskom programu javnih potreba u kulturi! Posebno vrednovani projekti koji nadilaze lokalni karakter

Dodijeljeni ugovori po provedenom gradskom programu javnih potreba u kulturi! Posebno vrednovani projekti koji nadilaze lokalni karakter

Posebno su vrednovani oni projekti koji svojom visokom umjetničkom vrijednošću i estetskom razinom kulturu Grada Karlovca stavljaju u nacionalni ili europski kontekst.

Karlovačka gradska uprava provela je program financiranja projekata temeljem provedenog Javnog poziva Program javnih potreba u kulturi za 2024. godinu, a danas su u karlovačkoj Gradskoj knjižnici udrugama, ustanovama i pojedincima uručeni i ugovori.

Za javne potrebe u kulturi sredstva se osiguravaju u proračunu Grada Karlovca a putem programa financiraju se kulturne djelatnosti, programi, manifestacije i projekti od interesa za Grad Karlovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Od interesa za Grad Karlovac smatraju se programi koji svojom kvalitetom nadilaze mjesni karakter i doprinose kvaliteti i raznovrsnosti kulturne ponude na čitavom području Grada Karlovca, stoji u objašnjenju javnog poziva. 

Posebno su vrednovani oni projekti koji svojom visokom umjetničkom vrijednošću i estetskom razinom kulturu Grada Karlovca stavljaju u nacionalni ili europski kontekst. 

Izdvojeno


Reci što misliš!