IZBORI 2017.

Mandić poručio da Karlovac ne pripada ni stranci ni kandidatu, već građanima: Svi moraju doprinjeti da bude bolji

Mandić poručio da Karlovac ne pripada ni stranci ni kandidatu, već
građanima: Svi moraju doprinjeti da bude bolji

- U sljedeće četiri godine kao gradonačelnik ću zaista inzistirati da naš grad bude uključiv, suradljiv i aktivan. Karlovac ne pripada niti jednoj političkoj stranci, ni jednom kandidatu, bio nezavisan ili zavisan, Karlovac pripada svim našim sugrađanima i kao gradonačelnik zaista ću težiti tome da svatko, bio gradonačelnik, pročelnik, direktor, građanin, na mjestu na kojem je učini ono što može da Karlovac bude još bolji grad, da na karti Hrvatske i šire bude prepoznatljiv, poručio je danas HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Damir Mandić.

Na posljednjoj pressici uoči nedjeljnih izbora naglasio je da je njihov program cjelovit i da se nisu orjentirali samo na jedan segment gradskog života, već nastojali uključiti sve ono što grad čini gradom i voditi brigu o svim njegovim dijelovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Sve ono što smo  obećali je realno i ostvarivo. Znam da nas čeka puno posla, rada, ali ova trojka je na svojim poslovima do sad dokazala da to nije problem i da sve što smo do sad radili nam daje na neki način pravo reći da ćemo još bolje raditi u budućnosti, na pozicijama za koje smo se kandidirali, zaključio je Mandić i naglasio da je ponosan "na sve u Karlovcu kao predsjednik HDZ-a i predstavnik svih politika što su zadržali razinu političke komunikacije i dostojanstva i pokazali da su drugačiji nego u nekim drugim gradovima gdje je politika otišla u krivom smjeru", te zahvalio svima "koji su u izbornom ciklusu sudjelovali jer su pokazali da je politika mjesto gdje se sukobljavaju argumenti i projekti, a ne nekakav politički folklor".

Kandidat za njegova zamjenika Ivan Mrzljak istaknuo je da u njihovu programu značajnu ulogu ima gospodarstvo, te mjere koje će potaknuti njegov razvoj, a Grad biti partner poduzeticima, industriji i poljoprivredi.

- Nama je svako radno mjesto bitno i zbog toga takav program. Predstoje nam i veliki infrastrukturnni projekti, ogromni program za koje točno znamo kako ga financirati. Veliki izazovi su pred nama i sve ćemo to realizirati, obećao je Mrzljak.

Andreja Navijalić, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, najavila je da će Karlovac i dalje biti društveno i socijalno osjetljiv, koji brine o svim skupinama ljudi, te da će postati sveučilišni grad, u kojem će se znanost i  gospodarstvo prožimati, pa tako garantirati sigurno zaposlenje i ostanak u njemu. Prirodna i kulturna baština, pak, temelj su razvoja turizma, za što Karlovac ima odlične preduvjete.

- Cilj nam je stvoriti grad u kojem će ljudi ugodno živjeti, u koji će rado navraćati i rado ostajati, napomenula je Navijalić.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!