SPORT

Uspješan start atletičara Karlovca i KA Tima u novu sezonu HALS-a, prva mjesta Krivačiću i Dolšaku

Uspješan start atletičara Karlovca i KA Tima u novu sezonu HALS-a,
prva mjesta Krivačiću i Dolšaku
Ivan Raguž - zlatni u bacanju vortexa

Puno dobrih rezultata postigli su atletičari i atletičarke AK Karlovca i AK KA Tima na prvom kolu Hrvatske atletske lige - Sjever, održanom u Čakovcu, a na kojem je nastupilo 470 natjecatelja iz 23 hrvatska kluba. Posebno se ističu dva prva mjesta, no natjecatelji dva karlovačka kluba ostvarili su još niz drugih i trećih mjesta.

U seniorskoj konkurenciji posebno se ističe prvo mjesto Marka Krivačića na 600 metara. Kod seniorki Karlovčankama su pripala dva druga mjesta - uspjelo je to Heleni Valentić, također u utrci na 600 metara i, što je ugodno iznenađenje, Petri Grivac u bacanju diska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U mlađejuniorskoj konkurenciji još jedno prvo mjesto na 600 metara - osvojio ga je Tin Dolšak.

Kod starijih kadetkinja, dva odlična rezultata ostvarila je Lea Novković - bila je druga na 100 s preponama te treća u skoku u vis. Treće mjesto osvojila je i Irena Vidiček-Ljubojević na, može se za ovo natjecanje reći, "karlovačkoj disciplini" na 600 metara. Svi dosad spomenuti članovi su AK Karlovca, a kod starijih kadeta treće mjesto na 600 metara osvojio je Lovro Kasunić iz KA Tima.

U konkurenciji mlađih kadeta jedno drugo i jedno treće mjesto za AK Karlovac, i to za istog natjecatelja. Franjo Špišić bio je drugi na 60 metara, a treći na 400 metara. Treba spomenuti kako mu je u utrci na 60 metara do prvog mjesta nedostajala samo stotinka sekunde!

Puno uspjeha oba su kluba imala u konkurenciji limača i limačica. U ukupnoj konkurenciji Ida Nikolić (Karlovac) osvojila je drugo mjesto u bacanju vortexa, dok je "katimovac" Jakov Perinac osvojio treća mjesta u bacanju vortexa i na 60 metara.

No, u konkurenciji limača dijele se odličja i zasebno za 2008. i 2009. godište pa je tako Ana Mikšić (Karlovac) osvojila zlato u bacanju vortexa za 2008. godište. Lara Čadonić (KA Tim) osvojila je srebro, a Ana Mikšić broncu na 200 metara u istom godištu, a Tara Vidiček-Ljubojević (Karlovac) srebro u skoku u dalj za 2009. godište i mlađe.

Kod limača, mali Karlovčani dominirali su u bacanju vortexa - Ivan Raguž (KA Tim) osvojio je zlato u kategoriji 2008. godišta, a Ivan Novković (Karlovac) bio je zlatni za 2009. godište. Ivan Novković osvojio je i broncu na 60 metara.

Svemu ovom treba dodati i da su seniorke AK Karlovca u ekipnom poretku osvojile ukupno treće mjesto.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!