SPORT

KONAČNO GOTOVO

Završena rekonstrukcija atletske staze na "Čavleku", atletičari konačno došli na svoje - pogledajte FOTO GALERIJU...

Završena rekonstrukcija atletske staze na

Završena je rekonstrukcija atletske staze na atletsko-nogometnom stadionu s desne obale Korane koji danas nosi ime proslavljenoga karlovačkog i hrvatskog nogometaša i trenera nogometne mladeži Branka Čavlovića – Čavleka.

Prije nekoliko dana iscrtavanjem staza, što je radila jedna specijalizirana tvrtka iz Češke, završena je dugo očekivana rekonstrukcija atletske staze pa će odsad karlovački atletičari opet imati stazu na kojoj će nesmetano moći trenirati, a vjerujemo uskoro i održati neko od značajnijih atletskih natjecanja koje Karlovac odavno nije mogao imati upravo zbog neuporabljivosti tartan staze.

Službeno otvorenje novouređene atletske staze očekuje se na jesen prigodom održavanja jednog od atletskih natjecanja što ga pripremaju iz Atletskog kluba Karlovac. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz rekonstrukciju atletske staze potpuno je uređen i travnjak nogometnog stadiona tako da će prije otvorenja atletske staze biti otvorenje novog travnjaka, uz odigravanje jedne prijateljske utakmice nogometnih selekcija NK Karlovac 1919 i reprezentacije Karlovačke županije, a to će se održati 10. srpnja u sklopu obilježavanja Dana grada Karlovca. 

Radovi su u ukupnoj vrijednosti od 6,5 milijuna kuna, a financirali su Grad Karlovac, Središnji državni ured za šport i Hrvatski nogometni savez. 

Pogledajte FOTO GALERIJU...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!