SPORT

KRENULO DJEVOJKAMA

Rukometašice ŠR Karlovca slavile u Opatiji sa 33:30, muški drugoligaši nižu poraze

Rukometašice ŠR Karlovca slavile u Opatiji sa 33:30, muški drugoligaši nižu poraze

Povratak Kristine Vuković puno će značiti karlovačkim rukometašicama - nakon četiri visoka i uvjerljiva poraza, u petom kolu na gostovanju u Opatiji kod Liburnije, Karlovčanke su napokon imale kapetanicu u svojim redovima i odmah su pružile pravu igru protiv vrlo solidnih suparnica i 

Nakon uvodnih 2:0 za domaće, Karlovčanke su vrlo brzo uspostavile ravnotežu i na odmor otišle s prednošću 15:14. U nastavku su sjajno zaigrale i činilo se da imaju pobjedu već osiguranu, pogotovo kada su u 48. minute imale visoku prednost 28:22. Ipak, Opatijke su u samoj završnici jako zaprijetile i od 31:27 stigle na 31:30. Ipak, tada su karlovačke rukometašice malo skupile redove i golovima Medved i Bačić pobjegle na nedostižnih 33:30, što je i konačan rezultat susreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igrale su: Bačić 10, Stepić 5, Peretić, Španić 1, Vuković 9(4), Korač, Pavletić, Kučinić 2, Devčić, Krznarić, Skočibušić, Krizmanić, Medved 6, Keča.

Važna pobjeda Karlovčanki koje su se pobjedom automatski podigle sa posljednjeg 12. mjesta na deveto - tim važnija jer u sljedećem kolu čeka ih jako težak zadatak protiv vodećeg i neporaženog Rudara. 

Muški drugoligaši opet su bili neuspješni - Karlovac 2 poražen je u Puli od Verude sa 29:28, a Dubovac Gaza od Gospića 32:26. Ogulinci su bili slobodni. Na ljestvici je Ogulin treći, ali sa samo dva boda manje od vodećeg Gospića od kojeg imaju i dvije utakmice manje, no u istoj situaciji je i drugoplasirani Rovinj. Karlovac 2 je peti, a Dubovac Gaza na posljednjem mjestu, jedina u ligi bez ijednog osvojenog boda.

U sljedećem kolu svi županijski predstavnici igraju kod kuće - Karlovac 2 dočekuje Rovinj, Dubovac Gaza pulsku Verudu, a Ogulin će ugostiti ekipu 28. Aprila iz Kaštelira.

Izdvojeno


Reci što misliš!