SPORT

POVRATAK RUKOMETA

Premijer liga ponovno u Karlovcu, publika na tribinama - Karlovčani sa 25:23 svladali Poreč na otvaranju prvenstva!

Premijer liga ponovno u Karlovcu, publika na tribinama - Karlovčani sa 25:23 svladali Poreč na otvaranju prvenstva!

Nakon gotovo pune dvije godine na tribinama ŠSD Mladost opet publika i navijanje, zasad u skromnom, ali pristojnom broju, iako bi zasigurno bio i daleko veći da još uvijek nije ograničenja s covid potvrdama. A, nakon i malo više vremena u Karlovcu je opet Premijer liga, društvo najboljih, u kojem karlovački rukomet svakako i mora imati predstavnika.

Da ne misle "plesati jedno ljeto" i da su spremni boriti se za svaki bod i pokazati i dokazati da im je u Premijer ligi mjesto, karlovački rukometaši pokazali su već u prvom kolu protiv solidnog Poreča i pobjede 25:23 u izuzetno izjednačenoj utakmici tijekom svih 60 minuta. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Samo krajem prvog dijela činilo se da se Karlovac može odvojiti, no nije domaćima u tome uspjelo, a koliko je susret bio izjednačen najbolje govori podatak da je od 32. do 50. minute rezultat kontinuirano bio ili izjednačen ili +1 za jednu od ekipa. Češće je u prednosti bio Karlovac i to se domaćima naposlijetku i vratilo - u 51. minuti Fran Bosiljevac svojim jedinim, ali itekako vrijednim, pogotkom na utakmici dovodi domaće u prednost 21:19, gosti su se još dva puta vraćali na -1, ali za više od toga nisu imali snage i karlovački rukometaši burno su proslavili zasluženu pobjedu i prva dva premijerligaška boda!

Sjajan je bio Bačić u napadačkom dijelu, u obrambenom svi koji su se pojavili na parketu čvrsti i maksimalno motivirani i skoncentrirani. Kada se tako igra, pobjeda ne može izostati. 

Igrali su: Radočaj, Domjančić, Capan, Domagoj Smojver 5, Janjanin, Crnković, Bosiljevac 1, Frketić 1, Bačić 10(4), Hrvojević, Mrljak 2, Rukavina 3, Magdić, Negran i Dominik Smojver 3. 

U sljedećem kolu Karlovčani gostuju u Vinkovcima kod Spačve, a potom u Karlovac dolazi Rudar.

Rezultati 1. kola Premijer lige, skupina A: Karlovac - Poreč 25:23, Rudar - PPD Zagreb 20:30, Umag - Spačva 25:23, Dubrava - Gorica 29:27. U skupini B dvije pobjede gostiju, Nexe je slavilo u Bjelovaru, a Sesvete u Rijeci kod Zameta, dok sutra igraju Varaždin - Trogir i Dubrovnik - Moslavina.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!