SPORT

SPREMNE ZA PRVENSTVO

Karlovačke odbojkašice u posljednjoj provjeri pred početak Superlige ostvarile dvije vrijedne pobjede u ŠSD Mladost

Karlovačke odbojkašice u posljednjoj provjeri pred početak Superlige ostvarile dvije vrijedne pobjede u ŠSD Mladost

Odbojkašice Karlovca odigrale su dvije sjajne utakmice i još jednom pokazale da spremne dočekuju Superligu koja počinje sljedećeg vikenda gostovanjem kod Dinama u Zagrebu. Karlovčanke su po prvi puta u društvu najboljih i glavna ambicija svakako je - taj status i zadržati, ali iz utakmice u utakmicu pokazuju da za to svakako imaju i kvalitetu i mogućnosti pa, možda, i za nešto više od toga.

U posljednjoj provjeri pred početak sezone karlovačke odbojkašice ugostile su danas u ŠSD Mladost dvije jake ekipe - skorašnje suparnice u Superligi, Rijeku, te slovenske prvoligašice Luku Koper. Turnir se igrao na tri odigrana seta neovisno o rezultatu, a Karlovčanke su ugodno iznenadile i pobijedile u oba susreta sa 2:1 u setovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zanimljivo, u obje utakmice naše su odbojkašice izgubile prvi set s identičnih 23:25 i potom preokrenule. Ni tu nije kraj sličnostima - drugi set Karlovčanke su dobile prilično glatko i protiv Riječanki (25:17) i protiv Slovenki (25:19), a treći set je opet bio neizvjestan, no na kraju su slavile odbojkašice Karlovca - u prvom ogledu protiv Rijeke sa 26:24, a u završnom protiv Slovenki 25:23.

Recimo i da je u preostalom susretu turnira Luka Koper s glatkih 3:0 svladala Rijeku.

foto: OK Karlovac - žene FB

Izdvojeno


Reci što misliš!