SPORT

SVE BLIŽE ZAVRŠNICI

Kutija šibica: Karlovačka ekipa Hidris Inženjering u osmini finala legendarnog malonogometnog turnira u Zagrebu

Kutija šibica: Karlovačka ekipa Hidris Inženjering u osmini finala legendarnog malonogometnog turnira u Zagrebu

Imao je Karlovac u prošlosti i finaliste legendarne Kutije šibica, no već dulje vrijeme nije baš bilo zapaženih nastupa naših momčadi na najvećem hrvatskom malonogometnom turniru.

Ove godine, pak, odlično u veteranskom dijelu turnira "gura" ekipa Hidris Inženjering, koja se nakon tri pobjede našla već u osmini finala. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U susretu prvog kola svladali su Staru dvojku sa 4:0 (Štefančić, Bradić, Fumić, Jaković), potom su bili bolji od MNK Šestine Kod Tomeka sa 4:1 (Štefančić 3, Štokan), a sinoć su u dosad najtežem susretu svladali momčad maratonskog imena Caffe bar Off-On Mijukić krojačnica Street Food sa 3:1 (Štefančić, Bradić, Sabljak). Matija Štefančić sa pet postignutih pogodaka trenutačno je drugi strijelac turnira.

U osmini finala suparnik im je vrlo jaka slovenska momčad KMN Meteorplast, inače i aktualni veteranski pobjednik Kutije šibica iz 2019. godine (prošle godine turnir se nije igrao zbog pandemije koronavirusa). 

Karlovac je inače ove godine imao i dva predstavnika u seniorskom dijelu turnira. Ekipa CB Indeks/Staklo Franjić prošla je prvo kolo bez borbe jer se suparnik, MNK Marina, nije pojavio na parketu, a u drugom je poražena od Restorana Dioniz 6:2 (Gazilj, Knezović). Autoškola Korzo u prvom je kolu poražena 1:0 od ekipe Pimont Staklo Matić Max autodijelovi.

Izdvojeno


Reci što misliš!