SPORT

NOVI BODOVI

Karlovački rukometaši i dalje maksimalni - u četvrtom kolu slavili na vrućem gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca 26:21

Karlovački rukometaši i dalje maksimalni - u četvrtom kolu slavili na vrućem gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca 26:21

Rukometaši Karlovca zasad u punoj mjeri ispunjavaju ono što je jedini cilj i ambicija ove sezone - brzi povratak u Premijer ligu. U četvrtom kolu Prve lige Jug ostvarili su i četvrtu pobjedu, rezultat tim značajniji uzevši u obzir da su čak tri puta gostovali.

Četvrto kolo donijelo im je gostovanje na vrućem parketu Hrvatskog dragovoljca, no uspješno su ga prebrodili. Domaći su bili ravnopravni samo prvih desetak minuta, a tada je njihovu prednost 4:3 Karlovac brzo pretvorio u svoju od 8:4 i do kraja nije ispuštao prednost iz ruku. "Grizli" su domaći, približavali se u par navrata, ali u suštini bila je to na kraju više manje rutinska pobjeda, u koju je, dakako, trebalo uložiti maksimum ozbiljnosti. Sve je definitivno riješeno od 47. do 53. minute kada je Karlovac sa 20:17 "pobjegao" na nedostižnih 25:17, a onda je došlo i do malo opuštanja pa je na kraju rezultat glasio 26:21.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon četiri kola Karlovčani su na prvom mjestu ljestvice, ali ne usamljeni - društvo im pravi momčad Rovinja, najugodnije iznenađenje dosadašnjeg tijeka prvenstva. Sljedećeg vikenda u petom kolu rukometaši Karlovca na svom parketu dočekuju Opuzen, koji je također vrlo dobro startao u prvenstvo i ima tri pobjede, ali i vrlo uvjerljiv poraz u Rovinju pa je za očekivati da bi uz ozbiljan pristup bodovi morali ostati u Karlovcu bez veće dramatike.

Pobjedu kod Hrvatskog dragovoljca pod vodstvom trenerice Tanje Rašić izvojevali su: Kajba (7 obrana), Loparac (5 obrana), Horvat 1, Balen, Capan, Janjanin 1, Poljak, Crnković 1, Domagoj Smojver 1, Loparac, Šalković, Hrvojević 5(2), Mrljak 4, Rukavina 1, J. Stipetić 5, D. Stipetić 3 i Dominik Smojver 4(1).

Izdvojeno


Reci što misliš!