SPORT

SOLIDNA SEZONA

Karlovačke malonogometašice poražene u odlučujućem susretu za doigravanje - na kraju pete u 1. HMNLŽ

Karlovačke malonogometašice poražene u odlučujućem susretu za doigravanje - na kraju pete u 1. HMNLŽ

Malonogometašice karlovačke Redute nisu se uspjele plasirati u doigravanje 1. HMNL za žene, odnosno u borbu četiri najbolje ekipe za naslov prvaka države. U odlučujućem susretu danas su na svom parketu poražene sa 5:2 od ekipe Super Chicks iz Poličnika pored Zadra.

Rasplet je u konačnici i sasvim realan, jer je liga, koja je ove godine bila sačinjena od sedam ekipa, i u ovoj sezoni pokazala ogromnu razliku u kvaliteti. Alumnus, Dinamo i MC Plus Agram drastično odskaču na vrhu, Reduta, Viktorija iz Slavonskog Broda i Olimpijac iz Županje ipak su još daleko od te kvalitete, a Super Chicks su točno tu negdje između, zasluženo četvrte no teško da će u doigravanju moći nešto više od toga. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovčanke su pete što je vrlo pristojan plasman, iako treba uzeti u obzir da su zapravo na parketu osvojile samo jedan bod u remiju s Viktorijom iz Slavonskog Broda, dok su protiv Olimpijca tri boda osvojile za zelenim stolom, budući su suparnice nastupile s četiri strane igračice što je nedozvoljeno po pravilima. 

Ipak, određenih pomaka u igri je bilo, a djevojkama svakako treba odati priznanje na ustrajnosti. Nadajmo se da će u sljedećoj sezoni biti još izraženijeg napretka.

Izdvojeno


Reci što misliš!