SPORT

USPJEŠAN NASTUP

Mali floret: Jakov Božić najbolji u kategoriji U14, karlovačkim borcima još dva druga i jedno treće mjesto

Mali floret: Jakov Božić najbolji u kategoriji U14, karlovačkim borcima još dva druga i jedno treće mjesto

Ovog vikenda najmlađi članovi Mačevalačkog kluba Karlovac nastupili su u Zagrebu na 4. kolu lige "Mali floret", mješovitog muško-ženskog natjecanja za dobne kategorije do 11, 14 i 17 godina starosti, i u sve tri kategorije ostvarili odlične rezultate.

Najuspješniji je bio Jakov Božić, koji je u kategoriji U-14 sa 7 pobjeda i bez poraza osvojio 1. mjesto u konkurenciji od 27 boraca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji U-11 najuspješniji je bio Leonard Baršić-Ilić, koji je sa 7 pobjeda i porazom u finalu na kraju završio na 2. mjestu u konkurenciji od 22 borca. U istoj kategoriji dobar je bio i Mislav Ostarčević, koji je sa 5 pobjeda i 2 poraza na kraju natjecanje završio na 3. mjestu. Kod kadeta U-17, najuspješniji je bio Luka Bublić, koji je nakon 7 uzastopnih pobjeda izgubio tek tijesno u finalu rezultatom 15-14, te je tako natjecanje završio na 2. mjestu u konkurenciji od 12 boraca.

U ukupnom poretku dva kola prije kraja lige u kategoriji U-14 uvjerljivo vodeći je Jakov Božić, u konkurenciji od 37 boraca. U kategoriji U-11 Mislav Ostarčević i Leonard Baršić-Ilić trenutno dijele 3. mjesto (s još dvojicom natjecatelja) u konkurenciji od 36 boraca. U kategoriji kadeta U-17, najuspješnjiji je Luka Bublić, koji trenutno drži 2. mjesto u konkurenciji od 18 boraca.

Izdvojeno


Reci što misliš!