SPORT

BLIZU TITULE

U velikom derbiju Druge lige Zapad rukometaši Dubovac Gaze u sjajnoj atmosferi svladali Gospić s čak 33:24

U velikom derbiju Druge lige Zapad rukometaši Dubovac Gaze u sjajnoj atmosferi svladali Gospić s čak 33:24

U velikom derbiju 13. kola Druge lige Zapad, zapravo i cijele sezone, rukometaši Dubovac Gaze u sjajnoj su atmosferi u ŠSD Mladost, uz veliku podršku publike, s čak 33:24 svladali Gospić i tako napravili prilično velik korak prema naslovu prvaka.

Do ove utakmice Gospićani nisu izgubili niti boda u prvenstvu, a Dubovac Gaza imala je samo poraz iz prvog dijela sezone, dakako u Gospiću, kada je bilo 29:28 za domaćina. Ličani su bolje otvorili i današnji susret, cijelo prvo poluvrijeme imali su prednost od 1 do 3 gola razlike, a tako se nastavilo i u drugom dijelu. No, sve se promijenilo u periodu od 40. do 44. minute kada rukometaši Dubovac Gaze preokreću sa 18:21 na 23:21. Proradio je vratar Horvat, koji je "zaključao" svoja vrata, u napadu su gostujućeg vratara "rešetali" Kordić, Štrucelj, Mandić... i gosti ne samo da se više nisu mogli vratiti u susret, nego je sve do posljednjeg zvuka sirene razlika sve više rasla. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Velika je ovo prednost Karlovčanima u borbi za naslov prvaka, no daleko od toga da je sve riješeno. Do kraja je ostalo još pet kola, a jedan od težih ispita Dubovac Gazu očekuje već u sljedećem kada gostuju kod četvrtoplasiranog Mornara.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!