SPORT

NA 64 POLJA

KŠK pobjednik obnovljenog Županijskog kupa u šahu, karlovački šahisti uspješni i u trećem kolu 4. lige Centar

KŠK pobjednik obnovljenog Županijskog kupa u šahu, karlovački šahisti uspješni i u trećem kolu 4. lige Centar

Karlovački šahisti neporaženi su i nakon trećeg kola 4. lige Centar - na gostovanju kod vodeće Svete Nedjelje slavili su sa 3,5:2,5 uz pobjede Velimira Conjara, Branislava Roške i Denisa Jusufija, remi Gorana Radića te poraze Željka Bedića i Nataše Roška. U sljedećem kolu KŠK dočekuje zagrebački AER koji zasad nema bodova pa je to zasigurno lijepa prilika da se i nastavi niz pobjeda. 

U 5. ligi u županijskom ogledu Duga Resa je svladala KŠK II sa 4:2, dok je ŠK Draganići istim rezultatom svladao zagrebački Končar II.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Karlovcu je nakon duge stanke ponovno održan i Županijski kup u šahu. Sudjelovale su četiri ekipe s po četiri igrača, a poslije odigranog turnira po sistemu "svatko sa svakim" pobjednik je prva ekipa KŠK ispred Duge Rese, KŠK II i Draganića. 

Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu Branislav Roška, Željko Bedić, Denis Jusufi i Matija Žibrat, koji je bio i najbolji igrač turnira s tri pobjede. Time je ekipa KŠK ostvarila pravo sudjelovanja na državnom finalu koje će se u svibnju održati na Malom Lošinju.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!