SPORT

NOVI TROBOD

Nogometaši Karlovca 1919 u vrlo tvrdoj utakmici slavili u gostima kod Grobničana 1:0 pogotkom Tankosića

Nogometaši Karlovca 1919 u vrlo tvrdoj utakmici slavili u gostima kod Grobničana 1:0 pogotkom Tankosića

Nakon pomalo neočekivanog kiksa u prošlom kolu na svom travnjaku protiv ekipe Krka, koja se pokazala kao izuzetno čvrsta i obrambeno borbena momčad, nogometaše Karlovca 1919 u 20. kolu SuperSport 2. NL čekao je vrlo sličan posao, ali sada na gostovanju. Domaćin, Grobničan, u 19 dosadašnjih utakmica čak je 10 puta remizirao, što ponajbolje govori da je riječ o vrlo tvrdoj momčadi, s kojom se teško nadigravati.

Utakmica je tako i izgledala, no ovog puta "plavo-bijeli" ipak su pronašli put do mreže. U posljednjim trenucima prvog dijela Pamić je iz slobodnog udarca ubacio pred gol domaćina, jedan od obrambenih igrača Grobničana kratko odbio glavom do Krstanovića, koji je vješto pronašao Tankosića, a ovaj preciznim udarcem pogodio mrežu za 1:0, što se na kraju pokazalo i kao konačan rezultat susreta. U drugom dijelu inicijativu su imali domaći, no srećom kako teško primaju, tako teško i zabijaju pa prevelikih prigoda i nije bilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovom pobjedom karlovački nogometaši ostali su na trećoj poziciji ljestvice sa 37 bodova. Što se tiče momčadi koje ih slijede, sve su također bile uspješne, kako Mladost iz Ždralova koja je na 36, tako i Jadran LP koji je na 35 te Kustošija i Marsonia koje imaju po 34. Što se, pak, tiče vodećeg dvojca, bilo je ovo kolo velikog derbija u kojem su se u Križevcima sastali Radnik i Opatija, domaćin je slavio sa 1:0, što je ove dvije ekipe sada izjednačilo na vrhu ljestvice sa 42 boda.

U sljedećem kolu, u petak u 18 sati, nogometaši Karlovca 1919 na svom terenu dočekuju Hrvace.

Izdvojeno


Reci što misliš!