SPORT

NE ZNAJU ZA FAIR PLAY

Šok na Ilovcu - liječnik kasnio na utakmicu zbog kvara na vozilu, gosti iz Golubovca brže bolje "pobjegli" i odbili igrati

Šok na Ilovcu - liječnik kasnio na utakmicu zbog kvara na vozilu, gosti iz Golubovca brže bolje

Po propisima je vjerojatno sve čisto, ali momčad Golubovca sigurno neće ostati zabilježena kao fair play ekipa.

Naime, danas ujutro u Ilovačkoj šumi trebao se igrati susret 19. kola 4. NL Središte A između Ilovca i Golubovca - domaći su nakon dvije uzastopne pobjede priželjkivali da protiv momčadi iz vrha ljestvice nastave pozitivan niz, a gosti su, pak, u borbi za prvo mjesto i u njoj, očito, ne planiraju birati sredstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ilovčanima se, naime, dogodio peh. Službeni liječnik morao je otkazati dolazak zbog bolesti, a zamjenski liječnik imao je kvar na vozilu te je na utakmicu kasnio 20 minuta. Ili, preciznije - 5 minuta, jer kašnjenje od 15 minuta je dozvoljeno. No, gosti su nakon 15 minuta napustili travnjak i unatoč tome što je liječnik ubrzo stigao odbili se vratiti i odigrati utakmicu, već su napustili Karlovac i vjerojatno računaju da će utakmicu dobiti bez borbe.

Takvo je rješenje nažalost po Ilovčane i najvjerojatnije, iako ima tu i elemenata "više sile", odnosno stvari na koje se nije moglo utjecati. 

Izdvojeno


Reci što misliš!