SPORT

VESLANJE

Četiri zlata, tri srebra i dvije bronce mladim karlovačkim veslačicama i veslačima na Otvorenom prvenstvu Zagreba

Četiri zlata, tri srebra i dvije bronce mladim karlovačkim veslačicama i veslačima na Otvorenom prvenstvu Zagreba

Ukupno devet odličja, od čega četiri zlatna osvojili su veslači i veslačice karlovačkih klubova na Otvorenom prvenstvu Zagreba na jarunskom jezeru. 

U nekim disciplinama veslalo se samo u skupinama, ali su pobjednici svih skupina dobili zlata, a na taj način do zlatnih odličja došli su Ema Hodak iz VK Korana (skif juniorke B) te kadetski GIG četverac VK Karlovca za koji su veslali Niko Kolar, Šimun Ivan Hajsan, David Karalić i Jakov Jarnjević, s kormilarkom Majom Plavetić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U konkurenciji sedam posada najbrži u konkurenciji dvojca na pariće za juniore B bili su Šime Ravnjak iz Korane i Jerko Perković iz pulskog VK Istra, dok je u karlovačkoj dominaciji protekla disciplina skifova za juniore A, gdje je nastupilo 14 veslača, a veslale su se i kvalifikacije i finale - na kraju je pobjednik bio Tin Jarnjević iz Karlovca, a Josip Jakšić iz Korane bio je drugi.

Srebrna odličja osvojili su Leon Opačić iz Korane (skif juniori B) i Jakov David Vuković iz Karlovca (skif kadeti), obojica u natjecanju po skupinama, dok su brončana odličja osvojila dva ženska dvojca na pariće VK Karlovca - Vita Živčić i Zara Cvitešić (juniorke B) te Maja Plavetić i Tania Cindrić (kadetkinje).

 

Izdvojeno


Reci što misliš!