SPORT

NOGOMETNI VIKEND

Županijske lige: Vojnićani slavili u prvoligaškom derbiju, zbog potopljenih terena odgođene četiri utakmice

Županijske lige: Vojnićani slavili u prvoligaškom derbiju, zbog potopljenih terena odgođene četiri utakmice

Croatia 78 iz Žakanja u proteklom se kolu približila vodećem Vojniću 95 na samo bod zaostatka uz utakmicu manje, no nakon jučerašnjeg derbija u 17. kolu 1. ŽNL Vojnićani su opet malo odmakli. U malom derbiju Ozljani su ponizili Dugorešane, do novih bodova stigao je Vatrogasac, a u derbiju začelju Draganić je došao do druge pobjede u prvenstvu.

Rezultati: Vojnić 95 - Croatia 78 3:1, Zrinski Ozalj - Duga Resa 1929 9:0, Vatrogasac - Barilović 2:1, Draganić - Dobra (Sveti Petar) 1:0. Susret rečičke Mladosti i Slunja odgođen je zbog poplavljenog terena, a slobodan je bio Ogulin.
Na ljestvici vodi Vojnić 95 sa 38 bodova, ispred Croatije 78 sa 34 i Ogulina sa 32 pri čemu obje ekipe imaju i utakmicu manje. Na začelju je Dobra sa 4 boda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod drugoligaša vodeća Dobra iz Novigrada mirno je nastavila svoj niz pobjeda u Plaškom, a čini se da joj kakva-takva prijetnja ostaje samo Krnjak, koji ovog vikenda nije igrao. Naime, Josipdol nakon remija u Cetingradu i Petrova gora nakon neočekivanog poraza kod kuće s Frankopanom sada već zaostaju velikih 11 bodova.

Rezultati: Plaški - Dobra (Novigrad) 0:3, Cetingrad - Josipdol 2:2, Petrova gora - Frankopan 0:2. Zbog poplavljenih terena odgođene su utakmice Vrlovka - Krnjak, Mrežnica - Kupa i Oštarije - Tuškani.

Izdvojeno


Reci što misliš!