SPORT

LIJEP USPJEH

Mladi karlovački inline hokejaš kao gost u slovenskoj ekipi nastupio na najvećem svjetskom turniru i - osvojio broncu!

Mladi karlovački inline hokejaš kao gost u slovenskoj ekipi nastupio na najvećem svjetskom turniru i - osvojio broncu!

Na turniru je nastupilo 76 ekipa iz 30 zemalja svijeta.

Član Inline hokej kluba Karlovac Antonio Markezić vratio se s medaljom iz Barcelone gdje se prošli tjedan odigravao najveći i najkvalitetniji turnir mlađih kategorija u inline hokeju na svijetu, Sparta Kids 24.

Antonio je igrao za slovensku momčad HK Dinamiti Horjul u kategoriji U22 zajedno s najboljim mladim slovenskim igračima inline hokeja. Dinamiti su u prvo prošli skupinu s tri pobjede i dva poraza, a u polufinalu su se susreli s ekipom FMT sastavljenom od mladih profesionalnih igrača inline hokeja iz Francuske i Italije te izgubili 3:0. U utakmici za treće mjesto Dinamiti su pobijedili još jednu kvalitetnu momčad Flow Rosses iz Španjolske rezultatom 4:2 te tako zasluženo uzeli brončanu medalju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Antonio je imao zapaženu ulogu u momčadi te je s nekoliko asistencija i pogotkom pomogao Dinamitima doći do medalje. Valja napomenuti da je na turniru nastupilo više od 850 igrača u 76 ekipa iz više od 30 zemalja svijeta. Turnir se održao u 9 kategorija - od U6 do U22. Sam nastup na turniru je velika nagrada za mladog karlovačkog igrača ali i još jedno veliko priznanje klubu na trudu, radu i ulaganju u mlade sportaše i stvaranju hokejaške kulture u Karlovcu.

Izdvojeno


Reci što misliš!