SPORT

SUPERLIGA

Karlovačke odbojkašice poražene u prvom susretu polufinala doigravanja - uzvrat s Mladosti u subotu u Karlovcu u 17 sati

Karlovačke odbojkašice poražene u prvom susretu polufinala doigravanja - uzvrat s Mladosti u subotu u Karlovcu u 17 sati

Odbojkašice karlovačkog Kelteksa poražene su 3:0 u setovima u prvoj utakmici polufinala doigravanja za naslov prvakinja države, odigranoj danas u Zagrebu. 

Protiv već dugi niz godina najbolje domaće ekipe, zagrebačke Mladosti, Karlovčanke su na trenutke pokazivale dobru igru, imale svoje trenutke, ali sve zajedno ipak je to bilo premalo da bi se dogodilo i eventualno iznenađenje. "Mladostašice" su objektivno kvalitetnije, ali i očito imaju igru za "kelteksice", baš kao što i naše djevojke kao da imaju dodatni respekt prema njima, jer dok su protiv ove sezone praktički jednako kvalitetnog Dinama znale odigrati odlične utakmice, protiv Mladosti ne ide pa ne ide.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon lakih 25:16 u prvom setu, najbolji otpor karlovačke odbojkašice pružile su u drugom setu koji je okončan sa 25:21. U trećem setu Mladost je opet stvorila veliku razliku, no nisu se posve predale naše djevojke, približile su se, ali tek za poraz s podnošljivijih 25:19.

Uzvratna utakmica igra se u subotu u 17 sati u ŠSD Mladost, vjerujemo da će na domaćem parketu, potpuno rasterećene bilo kakvih imperativa, Karlovčanke za kraj sezone pružiti i jednu zaista dobru partiju protiv "mladostašica".

Izdvojeno


Reci što misliš!