SPORT

MINI RUKOMET

Gotovo tisuću malih rukometaša i rukometašica nadmetalo se u tri gradske dvorane - najuspješniji Biograd, srebro malim Slunjanima

Gotovo tisuću malih rukometaša i rukometašica nadmetalo se u tri gradske dvorane - najuspješniji Biograd, srebro malim Slunjanima

Čak 112 ekipa malih rukometaša i rukometašica okupilo se na drugom dijelu Otvorenog prvenstva u mini rukometu i super mini rukometu, odnosno gotovo tisuću malih sportaša i sportašica nadmetalo se tijekom cijele nedjelje u tri gradske dvorane.

Za razliku od prvog dijela natjecanja prije tjedan dana, ovog puta jedna je ekipa bila zaista dominantna - riječ je o Mini-Suncu iz Biograda na moru koja je uzela oba muška naslova i jednu broncu kod djevojčica te je zasluženo proglašena i ukupno najboljom ekipom natjecanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U konkurenciji dječaka 2014. godišta do zlata su mali Biograđani došli finalnom pobjedom nad Sesvetama 13:12, dok je broncu osvojio Cres pobjedom nad Crikvenicom 13:9.

Kod najmlađih, dječaka 2016. godišta biogradski dječaci u finalu su sa 13:9 pobijedili slunjski Drenak koji je time donio i jedino odličje Karlovačkoj županiji ovog vikenda. U susretu za 3. mjesto Umag je sa 7:6 bio bolji od Crikvenice. Spomenimo i da su u najbolju postavu turnira uvršteni mali Slunjani Karlo Jandrić i Dorian Vidoš.

Kod djevojčica 2015. godišta naslov je osvojila ekipa Vinodola iz Novog Vinodolskog koja je u finalu sa 14:8 bila bolja od Novske, a Mini-Sunce došlo je do treće medalje pobjedom 7:3 nad 1234 Viroviticom u ogledu za broncu.

Napokon, u kategoriji djevojčica 2013. godišta najbolja je bila zagrebačka Lokomotiva koja je u finalnom susretu svladala čakovečki Zrinski sa 8:3, dok je u neizvjesnom ogledu za treće mjesto Samobor sa 11:10 svladao Novi Marof.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!