SPORT

PREGRŠT MEDALJA

Vrlo dobri rezultati automobilista ogulinskog Kleka na utrkama državnog prvenstva na motodromu Tar kraj Poreča

Vrlo dobri rezultati automobilista ogulinskog Kleka na utrkama državnog prvenstva na motodromu Tar kraj Poreča

Na motodromu u Taru kraj Poreča proteklog vikenda su održane dvije utrke državnog prvenstva discipline kronometar, a po idealnim vremenskim uvjetima i uvrlo brojnoj konkurenciji, klubovi iz sastava Auto i karting saveza Karlovačke županije su imali svojih 14 predstavnika.

Na subotnjoj utrci najuspješniji i najbrojniji su svakakako bili vozačice i vozači iz ogulinskog AK Klek koji su „odnijeli“ 4. Mjesto u konkurenciji klubova, a pojedinačno najuspješnija je bila Erika Marija Kušić u Peugeotu 106 s drugim mjestom u poretku juniora te vozačica. Druga mjesta u svojim klasama osvojili su i Eric Stipetić u Hondi Civic (klasa 2) te Vedran Pasek u Škodi Fabiji RS (klasa 8), dok su treća mjesta osvojili Marijan Grgurić u Hondi Civic (klasa 2) i Goran Škaljan u Nissan Micri (klasa 1). 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na drugoj utrci AK Klek je bio još uspješniji, ovoga puta osvojivši treće mjesto u konkurenciji klubova iz cijele RH. Pojedinačno je najbolji vozač bio Goran Škaljac pobijedivši Nissan Microm u klasi 1., a Erika Marija Kušić je ponovno uzela srebro u poretku juniora, kao i vozačica. Bronce u svojim klasama su osvojili Marijan Grgurić s Hondom Civic u klasi 2 i Vedran Pasek Škodom Fabiom RS u klasi 8.

Izdvojeno


Reci što misliš!