SPORT

OKTANSKI SPEKTAKL

Super uzbudljiv prvi dan WRC Croatia! Neuville i Evans izjednačeni u desetinku, Ogier samo 6 sekundi iza njih!

Super uzbudljiv prvi dan WRC Croatia! Neuville i Evans izjednačeni u desetinku, Ogier samo 6 sekundi iza njih!

Nevjerojatan rasplet nakon prvog dana i prvih osam brzinskih ispita WRC Croatia - Belgijac Thierry Neuville i Britanac (Velšanin) Elfyn Evans izjednačeni su do u desetinku!

Gledano po etapama Neuville je imao najbolji dan, sa slavljem na četiri brzinska ispita, no nalet na oštar kamen u šestom brzinskom ispitu koštao ga je 10-ak sekundi u toj etapi, najvjerojatnije točno ono što je pomoglo konkurentima da ga sustignu. Evans je s pobjedama u drugom i šestom brzinskom ispitu to učinio, kao što smo naveli, do u desetinku pa obojica prvi dan završavaju s vremenom 1:05:15,3! Francuz Sebastian Ogier, pak, nakon malo "sporijeg" starta dobio je posljednje dvije etape i za vodećim dvojcem zaostaje samo šest sekundi. Nema sumnje, sutra i preksutra čeka nas pravi spektakl!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među 64 posade koje su uspješno završile prvi dan su i predstavnici AK Četiri rijeke, Željko Magličić i suvozač Ivan Poljak koji su na 51. mjestu.

Sutra je udarni dan i u Karlovačkoj županiji, od osam brzinskih ispita, četiri se voze na našem području, a ovo je raspored:

Brzinski ispit 9 i 13: Smerovišće - Grdanjci (07:31 i 14:31)

Brzinski ispit 10 i 14: Stojdraga - Gornja Vas (08:24 i 15:24)

Brzinski ispit 11 i 15 (LIVE TV): Vinski Vrh - Duga Resa (10:05 i 17:05)

Brzinski ispit 12 i 16: Pećurkovo Brdo - Mrežnički Novaki (11:03 i 18:03)

(foto: Kristina Štedul Fabac / PIXSELL)

Izdvojeno


Reci što misliš!