SPORT / VIJESTI IZ HOO

Simona Margetić i Filip Ožbolt hrvatski novinari za natječaj MOO-a

Simona Margetić i Filip Ožbolt hrvatski novinari za natječaj MOO-a

Nakon provedenog natječaja za dvoje hrvatskih predstavnika u europskom izboru mladih novinara, sudionika MOO-ove medijske obuke tijekom Olimpijskih igara mladih (OIM) u Buenos Airesu 2018. godine.

Četveročlano povjerenstvo Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN) odlučilo je da će Lijepu našu u tom izboru predstavljati Simona Margetić iz Koprivničkih Brega i Filip Ožbolt iz Rijeke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Povjerenstvo u sastavu: predsjednica Radica Jurkin i Vinko Knežević (HOO) te Jura Ozmec i Robert Šalinović (HZSN) imalo je uistinu težak izborni posao budući da se na natječaj prijavilo 28 kandidata - 19 novinarki i 9 novinara gotovo iz cijele Hrvatske.

S kontinentalnog izbora u sjedištu Europskih olimpijskih odbora u Rimu, kamo su proslijeđene kandidature i naših dviju novinarskih uzdanica, na Olimpijske igra mladih u Buenos Aires (6. - 18. listopada 2018.) putovat će četvero mladih novinara (2+2), a rok za objavu izabranih je 15. studenoga ove godine. Međunarodni olimpijski odbor (MOO), koji će iz sredstava Olimpijske solidarnosti financijski pokriti prijevoz, smještaj i obuku 30 mladih novinara tijekom OIM-a, objavit će završni popis sudionika 12. prosinca.

Izvor HOO/HZSN

Izdvojeno


Reci što misliš!