Nekategorizirano

Nogometaši Karlovca 1919 osvojili županijski kup pobjedom nad Zrinskim 2:0

Nogometaši Karlovca 1919 osvojili županijski kup pobjedom nad
Zrinskim 2:0

U lijepoj atmosferi, u noćnoj utakmici pod reflektorima Čavlekovog stadiona, nogometaši Karlovca 1919 osvojili su naslov pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa za područje Karlovačke županije. U finalnom ogledu Karlovčani su prilično lako svladali momčad Zrinskog Ozlja sa 2:0.

U prvom dijelu potpuna dominacija Karlovčana, premda uglavnom jalova - tek tu i tamo nekoliko poluprilika i udaraca iz daljine od kojih je tek jedan zagrijao ozaljskog vratara. A onda, u 40. minuti, Mičunović lijepo pronalazi Matuzića pred vratima Ozljana, ovaj rutinski posprema loptu u mrežu i to je 1:0. Od Ozljana smo u prvom dijelu vidjeli malo, tek jednu pravu bombetinu s više od 40 metara koja je otišla malo iznad vratiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku, već u 48. minuti Pausić je lijepo glavom pogodio za 2:0 i tu je priči uglavnom bio kraj. Karlovčani su nastavili dominirati, ali promjene rezultata nije bilo. Pomalo "pokisli" Ozljani u 73. minuti su iznenada dobili sjajnu priliku da se vrate u susret no sjajnom obranom Demirović čuva prednost Karlovca 1919 i rezultat ostaje 2:0.

U predigri, limači Karlovca 1919 svladali su mališane iz Ozlja sa 5:1.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!