Nekategorizirano

U utorak starta 7. Čavlekov turnir - 10 klubova iz četiri zemlje u tri grada

U utorak starta 7. Čavlekov turnir - 10 klubova iz četiri zemlje u
tri grada

U Karlovcu, Dugoj Resi i Ozlju (Malom Erjavcu) od utorka se igra 7. Međunarodni memorijalni nogometni turnir Branko Čavlović - Čavlek u uzrastu kadeta, u spomen na velikog karlovačkog nogometnog trenera i pedagoga. Nastupa 10 momčadi iz četiri zemlje (Hrvatska, Austrija, BiH i Slovenija), a turnir će potrajati do subote, 18. lipnja, kada će se u 20 sati pod reflektorima odigrati finalna utakmica, vjerojatno i uz izravan prijenos na HNTV-u.

Turnir u utorak u 17,15 sati otvaraju utakmice Rijeka - Sturm Graz (u Dugoj Resi) i Osijek - Split (u Malom Erjavcu), a petnaest minuta kasnije u Karlovcu počinje ogled Karlovac 1919 - Luka Koper. Nakon te utakmice slijedi svečano otvaranje turnira, a potom u 19,30 susret Dinama i Slaven Belupa. Prvog dana slobodni su sarajevski Željezničar i austrijski St. Polten.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U srijedu se igra šest utakmica, u Karlovcu u 10 igraju Karlovac 1919 - St. Polten, a u 18,30 Dinamo - Rijeka. U Dugoj Resi se u 10 sastaju Osijek - Luka Koper, a u 18,30 Osijek - St. Polten, dok u Malom Erjavcu u 10 sati igraju Rijeka - Slaven Belupo, a u 18,30 Željezničar - Sturm.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!