Nekategorizirano

U Zamršju se otvara prvi Centar za mlade u ruralnom području Karlovca

Udruga "Zvono uz Kupu" (ZUK) koja okuplja mlade u Zamršju otvorit će u petak prvi Centar za mlade u jednom ruralnom području Karlovačke županije.

Zahvaljujući inicijativi mladih i potpori nizozemske zaklade Co-operating Netherlands Foundations for Central and Eastern Europe i Grada Karlovca, obnovljen je Društveni dom u Zamršju kod Rečice. Po riječima predsjednice Udruge Jasmine Cvetković ovo je velik korak za njihov kraj, posebno jer je od oronule kuće nastao multifunkcionalan prostor što je za ovo mjesto - veliko ulaganje u budućnost. - Radi se o projektu koji je poligon za daljnje djelovanje ZUK-a na ostalim razvojnim projektima, poput projekta obnove Žitnog puta Kupom odnosno izgradnje tradicionalne žitne lađe, promidžbe tradicionalnih pokupskih kuća i drugo, kazala je Cvetković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao što i priliči, otvorenje Društvenog doma koji je, tvrde u ZUK-u, posve legalno i transparentno napravljen, proteći će uz veselu pratnju Tamburaškog orkestra KUD-a Rečica, malog crkvenog zbora Župe Rečica “Iskrice”, Tamburaškog sastava “Rečički sokoli” i domaću zakusku.

KAportal.hr


Reci što misliš!