PROMO

SVI U VRBOVSKO!

"Ponoć u podne" u Vrbovskom! Idilični gradić u Gorskom kotaru vas poziva na izlet i odličnu zabavu na staru godinu

Grad Vrbovsko

Vrbovsko poziva na dnevni doček 2023. Uz bogat program, vatromet, sjajnu gastro ponudu, Šajetu i bend u Vrbovskom možete provesti pravo dnevno slavlje koje počinje već u prijepodnevnim satima

Gradić Vrbovsko poznat je po uspješnoj manifestaciji Bundevijada, koja je ove godine proslavila već 18. izdanje, a Vrbovsko je sada odlučilo pokrenuti novu priredbu koja bi mogla postići dugu tradiciju. Naime, radi se o događaju zanimljiva naziva 'Ponoć u podne', kojim će se domaći stanovnici i njihovi gosti oprostiti od 2022. godine i pripremiti za veseli ulazak u 2023. godinu.

Osim što označava kraj godine, Ponoć u podne označit će i završetak 'Radosnog prosinca', (pred)božićne priredbe koja u Vrbovsko donosi dašak božićnog duha kroz radionice, predstave i koncerte.

Bogata gastronomska ponuda

Za sve koji se odluče posjetiti Vrbovsko na Silvestrovo, od 10 do 16 sati očekuje ih odličan provod na posljednji dan u godini - pripremljena su brojna iznenađenja, nagradne igre i bogata gastronomska ponuda. Svi okupljeni moći će uživati u kuhanom vinu, sarmama i kiselom zelju, odojku, roštilju i omiljenim fritulama, a tu je i posebna zanimljivost PIK Vrbovca - čak jedan kilometar kobasica!

Osigurana je glazba uživo, pa će se za dobru zabavu pobrinuti Dražen Turina Šajeta i njegov band. Najavljen je i blještavi vatromet konfeta, karakterističan za dnevne dočeke.

Romantični valcer i baloni dobrih želja

Valcer se posebno često pleše u novogodišnjoj večeri, a njegovi ljubitelji doći će na svoje i u Vrbovskom s romantičnim valcerom na otvorenom. Tu su i baloni dobrih želja, koje će okupljeni u podne pustiti visoko prema nebu uz nadu da će im se ostvariti barem dio onoga što su poželjeli.

Dobrodošli su i kućni ljubimci

U Vrbovsko se na Staru godinu možete zaputiti i s kućnim ljubimcima. Naime, za njih je također pripremljena prigodna ponuda o obliku hrane Exclusion za mačke i premium proizvoda Fish4Dogs za pse. Ljubimci će dobiti i poklon-paketić poslastica i uzoraka hrane, a njihove će vlasnike obradovati popust od 10 posto na webshopu Belugo Plusa.

Gdje se održava proslava?

Podnevni doček u Vrbovskom održava se na prostoru Gradske tržnice, u samom središtu Vrbovskog. Lokacija je udaljena svega tri minute vožnje od izlaza s autoceste, a u blizini je i veliko parkiralište.

Sve novosti o dočeku možete pratiti na Facebook stranici Grada Vrbovskog.

Odlična prilika za izlet

Vrbovsko se smjestilo na vrlo zahvalnom položaju te se nalazi na otprilike sat vremena vožnje i od Rijeke i od Zagreba, a i druga veća središta nalaze se u blizini, poput Karlovca (35 minuta), Ogulina (25 minuta) i Delnica (20 minuta).

Zahvaljujući tome, radi se o odličnoj prilici da se u prijepodnevnim satima otisnete do slikovitog Gorskog kotara, uživate u goranskoj gostoljubivosti i odličnoj zabavi, a zatim u večernjim satima novu godinu dočekate u svom gradu.

Naravno, ispraćaj stare godine može biti dobra prilika i za višednevno putovanje u Vrbovsko, pogotovo zimi, kada snijeg to područje pretvara u pravu idilu. Smještaj možete pronaći kod lokalnih iznajmljivača, a odlučite li se za opušteno zimovanje ili aktivno razgledavanje, Vrbovsko vam ima što za ponuditi.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.