PROMO

EUROHERC ZAPOŠLJAVA

Ostvari karijeru u Eurohercu! Postani dio snažnog, dinamičnog tima i razvijaj se s nama!

Ostvari karijeru u Eurohercu! Postani dio snažnog, dinamičnog tima i razvijaj se s nama!

Prethodno iskustvo u prodaji osiguranja nije uvjet, ali je nužno posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Radno mjesto je u Karlovcu.

Euroherc osiguranje već više od tri desetljeća uspješno posluje na hrvatskom, a od 2017. godine i na međunarodnom tržištu, svakodnevno brinući o sigurnosti i zaštiti svojih osiguranika. Ulaganje u djelatnike i njihovo kontinuirano usavršavanje filozofija je Društva koja za cilj ima odgovoriti na zahtjeve svakog klijenta i pružiti mu kvalitetne osigurateljne proizvode. Dobro postavljena organizacijska struktura, snažan brend i stručni djelatnici temelji su uspjeha i daljnjeg rasta Euroherca.

Ako ste u potrazi za ovom vrstom posla koja je orijentirana na prodaju, volite komunikaciju s ljudima te imate želju biti dio dinamičnog i snažnog međunarodnog tima koji kontinuirano podiže razinu konkurentnosti i kvalitete vodeći računa o potrebama i željama naših osiguranika, nudimo Vam priliku za rad i osobni razvoj.

Što očekujemo od kandidata?

Cijenimo upornost u radu, lojalnost, poslovni entuzijazam, komunikativnost i pregovaračke vještine, a što će Vam, uz našu stručnu obuku i svesrdnu podršku, biti dodatni poticaj u svakodnevnoj komunikaciji s osiguranicima, podizanju svijesti o potrebi zaštite i osiguranja od različitih rizika i ponudi odgovarajućih proizvoda iz široke palete osigurateljnih proizvoda Euroherca.

Iskoristite priliku, prijavite se na natječaj

Stoga ako želite postići osobni i poslovni uspjeh, razvijati se u vrhunskom okruženju koje Vam pruža izvrsne uvjete rada, nudi mogućnost usavršavanja i napredovanja, a komunikativni ste i posjedujete pregovaračke vještine, samoinicijativu, prilagodljivost i spremnost na učenje, sigurni smo kako ćete prepoznati ovu poslovnu priliku koja Vam se nudi. Prijavite se i ostvarite željenu karijeru!

Prethodno iskustvo u prodaji osiguranja nije uvjet, ali je nužno posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Radno mjesto je u Karlovcu.

Zamolbe sa životopisom dostavite u roku od 15 dana na e-mail adresu: [email protected]

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.