PROMO

PROVJERITE!

Prilika za Vašu karijeru! Stjecanje mikrokvalifikacije u Ugostiteljskoj školi Opatija

Prilika za Vašu karijeru! Stjecanje mikrokvalifikacije u Ugostiteljskoj školi Opatija

Ugostiteljska škola Opatija poziva sve zainteresirane na jedinstvenu priliku stjecanja mikrokvalifikacije "Osnove poslužnih procesa u ugostiteljstvu". Navedeni program je dio projekta RCK RECEPT, koji omogućava izuzetne mogućnosti za obrazovanje odraslih.

Program nudi obrazovanje odraslih u trajanju od 175 sati, od čega se 50 sati ostvaruje vođenim procesom učenja (teorija), 90 sati učenjem temeljenim na radu (praksa), a 35 sati samostalnim aktivnostima polaznika.

Važno za napomenuti: ovaj program je besplatan za sve polaznike !

Završetkom ovog programa polaznici stječu vrijedne kompetencije: priprema za dnevno poslovanje u poslužnom odjelu, organizacija prijema, prihvata i smještaja gostiju, prezentacija dnevne ponude pred stolom gostiju, rukovanje aparatima i sitnim inventarom u skladu s pravilima ugostiteljskog objekta, razlikovanje tehnika i načina posluživanja jela, spremanje pribora za jelo prema pravilima postavljanja stola i narudžbama, uređenje ugostiteljskog objekta za posebne prilike, zbrinjavanje otpadnih materijala i dijelova prema pravilima struke i specifičnostima zanimanja, primjena pravila zaštite zdravlja prema HACCP standardima.

Kako biste pristupili besplatnom programu potrebno je zadovoljiti sljedeće uvjete: minimalno završena osnovna škola (Razina 1 HKO), važeća sanitarna iskaznica, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.

Napomena: Trenutni učenici ili studenti ne mogu se upisati u program.

Kako se prijaviti?

Zainteresirani polaznici trebaju ispuniti prijavni obrazac dostupan OVDJE...

Prijave su otvorene od 6. do 20. rujna 2023. godine. Izabrani polaznici će biti obaviješteni putem e-mail adrese i dobit će sve potrebne informacije. Službeni upisi izabranih kandidata provodit će se od 25. rujna u prostorima Ugostiteljske škole Opatija. Svaki kandidat treba predočiti dokaze o ispunjavanju uvjeta upisa i ispuniti ulazni projektni obrazac.

Planirani početak edukacije je listopad 2023. godine u prostorima Ugostiteljske škole Opatija.

Vaša PRILIKA za rad u ugostiteljstvu - Certifikat

Po uspješnom završetku programa i položenim završnim provjerama znanja, polaznicima će biti izdano Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije "Osnove poslužnih procesa u ugostiteljstvu," koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Za sve dodatne upite, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: [email protected].

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za obrazovanje i napredovanje u ugostiteljskom sektoru!


Projekt je financiran bespovratnim sredstvima u iznosu od 7.788.588,48 € iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Više informacija o projektu možete saznati na sljedećoj stranici: https://rck-recept.hr/

Sadržaj priopćenja za medije isključiva je odgovornost Ugostiteljske škole Opatija.

www.esf.hr / www.strukturnifondovi.hr

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.