PROMO

PROVJERITE!

Kako jednim klikom usporediti sve vrste osiguranja? Odgovor saznajte uz kompare.hr!

Kako jednim klikom usporediti sve vrste osiguranja? Odgovor saznajte uz kompare.hr!
Kompare.hr

Uz pomoć ove web-stranice možete pretvoriti mukotrpan izbor svih vrsta osiguranja u kratki postupak s jasnim mogućnostima.

Usporedba svih ponuda osiguravajućih kuća odjednom zvuči kao znanstvena fantastika. Postoji toliko različitih kategorija osiguranja, a unutar samih kategorija nalazi se niz vrsta. Bilo da se radi o auto osiguranju, dopunskom zdravstvenom ili Kasko osiguranju – proces izbora često se čini nemoguć. Kako je moguće taj dugotrajan i naporan proces svesti na kratku analizu glavnih parametara?

Odgovor je kompare.hr. Uz pomoć ove web-stranice možete pretvoriti mukotrpan izbor svih vrsta osiguranja u kratki postupak s jasnim mogućnostima. Osim što ćete korištenjem ovih usluga ovaj postupak skratiti, on će postati temeljitiji, a odabir osiguranja optimalan.

Koji je proces izbora osiguranja pomoću kompare.hr?

Korištenje kompare.hr servisa sastoji se od samo nekoliko koraka te je puno kraće od samostalnog odabira osiguranja. Prvo je potrebno odabrati tip osiguranja koji želite ugovoriti. Zatim je na vama da unesete svoje podatke – oni se razlikuju ovisno o tipu osiguranja. Dakle, tip vozila pri ugovaranju auto osiguranja i slično.

Nakon što ste unijeli svoje informacije, vrijeme je da izrazite svoje potrebe i želje. Što očekujete od pojedine osiguravajuće police? Koje su potrebe koje osiguranje mora pokriti? Ovako ćete pomoći savjetnicima da odrede točne parametre koje trebaju usporediti pri analizi ponuda svih osiguravajućih kuća.

Glavni dio posla je na samom servisu. Jednom kad unesete sve potrebne informacije, on će odraditi posao sam od sebe. Usporedit će sve police koje dolaze u obzir te će analizu provesti po točnom određenim detaljima. Pritom možete biti sigurni da će biti uzeti u obzir svi elementi ponude te da ništa neće ostati zanemareno.

Na kraju, kompare.hr vam dostavlja rezultate svoje analize. Radi se o usporedbi svih polica osiguravajućih kuća koje pokrivaju vaše potrebe. Na vama je samo da odaberete idealnu policu osiguranja, tj. osiguravajuću kuću što će zahvaljujući temeljitoj usporedbi biti lako.

Koje usluge možete ugovoriti na kompare.hr?

Dosad smo napomenuli kako se radi o svim vrstama osiguranja, no koje su točno kategorije u igri? Prije svega, kompare.hr nudi auto osiguranje, ali i mnoge druge tipove osiguranja motornih vozila. U to ulazi osiguranje motocikala, zatim Kasko osiguranje, ali i osiguranje teretnih vozila i traktora. Sva je motorna vozila potrebno zaštititi od iznenadnih kvarova ili prometnih nesreća budući da se radi o često korištenoj i skupoj imovini.

Osim osiguranja motornih vozila, možete ugovoriti više vrsta zdravstvenog osiguranja. Uz osnovno zdravstveno osiguranje, velikom broju ljudi važna su dopunsko i dodatno zdravstveno. Čak i osobama bez kroničnih bolesti može koristiti ugovaranje dopunskog ili dodatnog zdravstvenog osiguranja kao način prevencije velikih troškova u slučaju nesreće.

Izrazito koristan aspekt ovog servisa je ugovaranje telekomunikacijskih usluga. Uz osiguranja, to je jedan od napornijih procesa, a također je obavezan. Izborom pravog telekomunikacijskog operatera i osiguravajuće kuće možete znatno uštedjeti na duge staze.

Zahvaljujući detaljnoj analizi kompare.hr savjetnika, vaš će odabir biti jasan i utemeljen te ćete izbjeći plaćanje nepotrebnih usluga. Ova besplatna usluga može vam uvelike olakšati proces odabira ovako važnih ugovora, ali i donijeti dugoročne benefite koje ne biste ostvarili samostalnim amaterskim izborom osiguranja.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.