PROMO

OTVORENJE 13. STUDENOG

Tradicija karlovačke obitelji Gerić u novom ruhu! Stiže Pulito: "Ovakvo što nedostaje u Karlovcu!"

Tradicija karlovačke obitelji Gerić u novom ruhu! Stiže Pulito:

Josip Gerić otkrio nam je i da neumorno rade na kolekciji Pulito, stoga ćete u istoimenoj poslovnici uskoro moći kupiti i tu kolekciju.

U Karlovac stižu poznati i provjereni brendovi, koji će vam donijeti dašak modernosti i stila. Otvara se Pulito, brend obitelji Gerić, koji nastavlja tradiciju poznatih zlatara.

To nam je potvrdio i Josip Gerić, začetnik ideje: „Pulito je brend za sebe, ali ostat će sve tradicije obitelji Gerić“. Poduzetni Josip istaknuo je kako Gerići imaju još planova u budućnosti, ali zasad kreću iz rodnog Karlovca. „Ovakvo što nedostaje u Karlovcu“, istaknuo nam je.

U Pulitu smo imali priliku vidjeti razne brendove ekskluzivno prije službenog otvaranja. Trg bana Petra Zrinskog 7 je sada adresa kada poželite kupiti brendove: Tommy Hilfiger, Cluse, Versace, Liu Jo, talijanski nakit Borsari, tradicijski nakit, čelik, srebro s pozlatom, Peitho, ali i minerale iz Mineral Expo. U Pulitu je izložen samo provjeren nakit pouzdanih proizvođača, a u ponudi su srebro s 18-karatnom poznatom, obično srebro i čelik.

Josip Gerić otkrio nam je i da neumorno rade na kolekciji Pulito, stoga ćete u istoimenoj poslovnici uskoro moći kupiti i tu kolekciju.

- Uzimaju se narudžbe za izradu nakita, ali izrađuju se u Zlatarnici Gerić. Svi mogući popravci satova i nakita također se odrađuju u Zlatarnici Gerić. Pulito ostaje pri standardima kvalitete Zlatarnice Gerić. Kupljeni proizvodi imaju garanciju i mogu se popraviti, naglasio je Josip.

Pulito u ponudi ima i otkup zlata i srebra jer im treba za proizvodnju te graviranje. Besplatno graviranje može se ostvariti kupnjom sata u Pulitu.

Osim kupnje direktno u poslovnici Pulito, u najavi je i web-shop, gdje će biti dostupni svi mogući načini plaćanja.

Razne naušnice, privjesci, kompleti, vjerski motivi, srebro s pozlatom, satovi i drugi razni nakit, dječji satovi s bojankama i još puno toga čeka vas na adresi Trg Petra Zrinskog 7, u samom centru grada, na karlovačkom Korzu. Pulito otvara svoja vrata u ponedjeljak 13. studenog, od 8 sati. Čeka vas šampanjac dobrodošlice te kvalitetan i provjereni nakit.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.