PROMO

KUPAONICE BEZ KOMPROMISA

Aquaestil predstavlja novu kolekciju tuš - kada, provjerite kako izgledaju! Posjetite izložbeni salon u Poslovnom parku u Logorištu

Aquaestil predstavlja novu kolekciju tuš - kada, provjerite kako izgledaju! Posjetite izložbeni salon u Poslovnom parku u Logorištu

Zavirili smo u izložbeni salon na Logorištu, gdje možete vidjeti sve proizvode te zatražiti ideje za dizajn vaše kupaonice. Iz Aquaestila su nam otkrili novu kolekciju, koju jedva čekaju prezentirati svima.

Ako uređujemo kupaonicu, Aquaestil je provjereno ime koje garantira dugoročnu kvalitetu. Sva kupaonska oprema Aquaestila može se kupiti u svim boljim salonima kupaonske opreme diljem Hrvatske i Slovenije. U proizvodnji se koriste samo provjereni materijali dokazane kvalitete.

Zavirili smo u izložbeni salon u Logorištu, gdje možete vidjeti sve proizvode te zatražiti ideje za dizajn vaše kupaonice. Iz Aquaestila su nam otkrili novu kolekciju, koju jedva čekaju prezentirati svima.

„Imamo liniju novih plitkih tuš-kada od lijevanog mramora koje su idealne za 'walk in' sustave za tuširanje. Dolaze u brojnim dimenzijama i u tri različite boje“, kazali su nam. Moderne tuš kabine atraktivnog dizajna raspoložive su na zalihama, stoga se kod distributera Aquaestila mogu odmah preuzeti. Ne morate se brinuti da neće odgovarati vašoj kupaonici jer se takve tuš kade mogu rezati da odgovaraju određenim mjerama.

„Ako standardne mjere ne odgovaraju, mi vršimo rezanje tvornički, a po potrebi majstor na projektu“, potvrdili su iz Aquaestila.

Aquaestil je jedan od najvećih hrvatskih proizvođača tuš kabina i paravana, a to proizvode u Generalskom Stolu. Naravno, mogu se raditi po mjeri kako bi se prilagodile specifičnim mjerama u kupaonicama. Dostupno je preko 50 modela s više različitih opcija.

„Svi su tretirani s nanonanosom protiv kamenca“, istaknuli su nam.

Osnovan 1998. godine, Aquaestil sada ima jubilarnih 25. godina. Kvaliteta je od početka fokus, a većina njihovih proizvoda izvozi se u zapadne zemlje Europske Unije, gdje se traži vrlo visoka razina kvalitete te zbog toga to prenose i na Aquaestil proizvode koji su distribuirani u Hrvatskoj i u Sloveniji.

„Naše proizvodne jedinice imamo u Dugoj Resi gdje proizvodimo kupaonske kade, Logorište gdje imamo izložbeni salon i proizvodimo samostojeće kade“, objasnili su nam.

Naime, Aquaestil izložbeni salon otvoren je za posjetitelje i na dva kata ima predstavljene osnovne linije tuš kabina, kupaonskih kada i kupaonskog namještaja. „Naše stručno osoblje tu je na raspolaganju kako bi riješilo sva pitanja i nedoumice o proizvodima i njihovom korištenju“.

Aquaestil ima jedinicu i u Našicama gdje proizvode umivaonike od lijevanog mramora, a u Ozlju proizvode kompozitne materijale te kupaonski namještaj.

Aquaestil proizvode prepoznat ćete po modernom dizajnu koji nalaže savršeni omjer estetske dopadljivosti i funkcionalnosti proizvoda. Dodatna prednost je vlastita proizvodnja i velika zaliha rezervnih dijelova. Kupci imaju potporu i godinama nakon same kupovine.

„After-sales usluga omogućuje dodatni benefit za naše kupce. Niste sami ako nakon dvije-tri godine pukne kotačić ili nešto drugo“, naglasili su. Takva usluga za proizvode traje i kad izađu iz prodaje, i to čak 7 godina.

Eventualnim reklamacijama pristupaju odgovorno i brzo. „Naš način rada jest da je svaki kupac doživljavan jednako. Kupci su prepoznali proizvodno-prodajnu politiku i uvijek se vraćaju našim proizvodima“, utvrdili su.

Pogledajte FOTO GALERIJU...

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.