TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova i prijavite se

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Drvona d.o.o. zapošljava skladišnog radnika (m/ž). Mjestp rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 21.5. Posao obuhvaća preuzimanje i izdavanje robe, slaganje robe, utovar, istovar i ostalu manipulaciju robom. Očekuje se srednja stručna sprema. Više na linku.

Banija, obrt, zapošljava kuhara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete do 10.5. Potrebna je završena osnovna škola te radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Weber Escal d.o.o. zapošljava dostavljača – distributera (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 25.5. Posao obuhvaća preuzimanje materijala i distribuciju materijala na ugovorenom području. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i minimalno završena osnovna škola. Provjerite više ovdje.

Andy – R d.o.o. zapošljava na poziciji monter i serviser automatskih i rolo segmentnih vrata (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 20.5. Posao podrazumijeva montažu, servis i održavanje automatskih rolo i segmentnih vrata većinom na stanicama za tehnički pregled vozila. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Obiteljski dom Gradac zapošljava njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Posao obuhvaća njegu korisnika doma, pomoć pri hranjenju, kupanju i presvlačenju korisnika te održavanje čistoće doma. Potrebno je minimalno iskustvo rada od pola godine te minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Josipdol d.o.o. zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Josipdol, a prijave su otvorene do 20.5. Posao obuhvaća rad u ljekarni, veliku i malu praksu te poslove administracije. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Adriadiesel zapošljava pjeskara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 3.5. Posao podrazumijeva stavljanje pozicije u komoru za pjeskarenje (sačmarenje), sačmarenje pozicije, odlaganje pozicije na paletu, čišćenje odljevka nakon sačmarenja uz korištenje kutne zračne brusilice i ručnih alata, oštrenje alata na dvostranoj brusilici, sakupljanje sačme u komori. Više na linku.

KA-Mediped, obrt za pedikuru, zapošljava pedikera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 9.5. Radni zadaci uključuju pedikuru, manikuru i depilaciju. Potrebna je završena škola za pedikera/ ku. Radno iskustvo je poželjno, ali ne i nužno. Više na linku.

AB gradnja d.o.o. zapošljava zidara (m/ž), tesara (m/ž), radnika visokogradnje (m/ž) i stručnjaka zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Potrebno je više osoba na pozicijama i traži se minimalno srednja stručna sprema. Radno iskustvo je obvezno. Provjerite ovdje kako aplicirati.

GMTT Lešćanec zapošljava građevinskog poslovođu – građevinskog tehničara (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 16.5. Posao podrazumijeva terenski rad na gradilištima, rukovođenje, planiranje, organizaciju, koordinaciju i kontrolu radova na gradilištu, izradu izvođenja radova i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!