TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - otvorena radna mjesta raznih profila, možda je ovo prilika

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - otvorena radna mjesta raznih profila, možda je ovo prilika
Posao.hr

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz te mogućnost napredovanja. Natječaj je otvoren do 3.5.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

ROTOKOR d.o.o. traži Recepcionara/recepcionarku u Grabovcu. Poslodavac nudi osiguran smještaj, a potrebno je barem 6 mjeseci prethodnog radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 30.4.2022., a više informacija pogledajte na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Di-Tom d.o.o. traži Vozača u međunarodnom prometu (m/ž) za rad u Karlovcu. Potrebno je posjedovati vozačku dozvolu C+E kategorije, KOD 95 i barem jednu godinu radnog iskustva. Na natječaj se možete prijaviti do 19.4.2022., a više informacija dostupno je na linku.

Mamut Fortis d.o.o. zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi priliku za rad u ugodnoj atmosferi, mogućnost dodatnih stimulativnih primanja i mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Možete se prijaviti do 30.4.2022. na linku.

Grad Duga Resa traži Samostalnog upravnog referenta/icu za imovinskopravne i komunalne poslove. Za prijavu je potrebno imati najmanje jednu godinu radnog iskustva i mati dobro poznavanje bar jednog stranog jezika kao i rada na računalu. Prijave su otvorene do 23.4.2022., a više informacija pruža se na linku.

Argus d.o.o. u potrazi je za Kuharom/kuharicom u Karlovcu. Prethodno radno iskustvo nije potrebno, a poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Prijaviti se možete do 13.5.2022., a dodatne informacije dostupne su na linku.

Slunj građevinsko zanatsko proizvodno poduzeće d.d. u potrazi je za Vozačem/vozačicom u Slunju. Prethodno radno iskustvo nije uvjet, ali potrebno je imati vozačku dozvolu C kategorije. Prijaviti se možete do 11.5.2022., a dodatne detalje pogledajte na linku.

Behar-Karlovac j.d.o.o. zapošljava Dostavljača/icu u Karlovcu. Potrebno je posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, poznavanje auto navigacije i komunikacijske vještine. Više informacija dostpno je na linku, a prijave se zaprimaju do 20.4.2022.

Obiteljski dom Vila Korana zapošljava Njegovatelja/njegovateljicu u obiteljskom domu u Bariloviću. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Rok za prijavu je do 30.4.2022., a kako se prijaviti pogledajte na linku.

EXPAL d.o.o. traži Skladištara/ku za rad u Karlovcu. Prednost je posjedovati položen ispit za vozača viličara, ali nije uvjet. Rok za prijavu je do 30.4.2022. Više informacija o tome kako se prijaviti provjerite klikom na link.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!