TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite!

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite!
foto ilustracija - Pixabay.com

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi novih 10 poslovnih prilika za prijavu s njihovom mogućnosti brze prijave. Sretno!

KTC d.d. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž). U opisu posla nalazi se priprema obrokai ostali poslovi po nalogu rukovoditelja. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i osnovno poznavanje rada na računalu. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 21.06.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Press Ads Copywriter with Croatian - freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Bulgarian - freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Romanian – freelance (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju prethodnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 14.07.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. /McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž), Radnika u McCafe-u (m/ž) i Sezonskog radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica. Prijave se zaprimaju do 14.07.2023. Traže se fleksibilni, otvoreni i odgovorni kandidati koji vole rad u timu. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Kelteks d.o.o. zapošljava na pozicijama Sales Operations Manager (m/ž) i R&D inženjer (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 23.06.2023. Poslodavac nudi nagrade za učinak, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost povremenog rada od kuće, naknadu za prijevoz i topli obrok i jubilarne nagrade. Prijavite se putem linka.

RIMA TERM d.o.o. zapošljava Vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Kamanje, a prijave se zaprimaju do 30.06.2023. Svakodnevni posao uključuje rad na uvođenju instalacija vode i odvodnje. Poslodavac nudi zajednički smještaj i u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Prijavite se putem linka.

SRAKOVČIĆ d.o.o.. zapošljava Kuhara (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i radno iskustvo od 1 godine. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i u potpunosti pokrivene troškove prijevoza. Možete se prijaviti do 30.06.2023. putem brze prijave.

SIRANA MILKA j.d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika u sirani (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa. Prijave se zaprimaju do 12.07.2023. U opisu posla nalazi se pomaganje u pogonu sirane, pakiranje i slaganje gotovih proizvoda. Prijavite se putem linka.

TISAK PLUS d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Natječaj je otvoren do 09.07.2023., a mjesto rada je Slunj. Posao uključuje rad na kiosku Tiska. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza, naknadu za topli obrok i mogućnost korištenja Multisport kartice. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Studenac d.o.o. traži kandidate za pozicije Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mogućnost mjesečnih stimulacija i bonus paketa te mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesto rada je Kamanje, a prijaviti se možete do 23.06.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Razvojni inženjer (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. U opisu posla nalazi se razvoj novih i remont postojećih strojeva te poboljšanje tehnologije i izrada tehničke dokumentacije. Prijavite se putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova posjetite posao.hr. i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!