TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, donosimo najnoviju TOP 10 ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, donosimo najnoviju TOP 10 ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Ako tražite posao, došli ste na pr(a)vo mjesto! Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada i predstavlja vam 10 novih poslovnih prilika. Sretno u potrazi!

Karlovačka banka d.d. zapošljava Informatičara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 01.08.2023. U opisu posla nalazi se rad na razvoju i održavanju vlastitog aplikativnog rješenja za podršku Bankarskom poslovanju. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme i rad u ugodnoj atmosferi. Prijavite se putem linka.

KTC d.d. zapošljava Glavnog kuhara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž). U opisu posla nalazi se priprema hrane, pranje i dezinficiranje suđa i prostora kuhinje, čišćenje namirnica, inventura kuhinje i ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

MIGRA KONZALTING j.d.o.o. traži Armirača (m/ž). Opis posla uključuje izradu armature za objekte visokogradnje prema armaturnom planu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, puno radno vrijeme, u cijelosti plaćene troškove prijevoza i zajednički smještaj. Mjesto rada je Karlovac. Prijaviti se možete do 26.08.2023. putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Kontakt specijalist u korisničkoj podršci na talijanskom jeziku (m/ž). Radi se o pružanju ćeš osnovne informacije i korisničku podršku na talijanskom jeziku putem chat i drugih kanala. Poslodavac nudi bonuse temeljem operativnih postignuća. Ovaj se posao obavlja Rijeci i cijeloj Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 02.08.2023. putem brze prijave.

Connection Project j.d.o.o. traži kandidate za poziciju Administrative Assistant in Sales (m/ž). Poslodavac nudi poćetnu plaću 1000€, atraktivan kompenzacijski paket uz dvije vrste bonusa te iskustvo rada u međunarodnom okruženju. Mjesto rada je Zagreb, ali je moguće raditi od kuće. Prijaviti se možete do 01.08.2023. putem linka.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava na poziciji Stručni suradnik na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Radi se o ugodnoj poslovnoj telefonskoj komunikaciji na izvornom njemačkom jeziku. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i fleksibilan broj radnih sati te satnicu od 10€. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 24.08.2023. putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Posao se obavlja na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 04.08.2023. Poslodavac nudi službeni tablet, bonuse na temelju poslovnih ostvarenja i mogućnost napredovanja unutar kompanije. Prijavite se putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta za dolazne pozive na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 24.08.2023. Radi se o odgovaranju na telefonske upite klijenata te ostvarivanju dobrih odnosa s istim. Poslodavac nudi kompetitivnu fiksnu plaću i motivirajuće bonuse. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. traži Vozača kamiona kipera C kategorije (m/ž), Rukovatelja dempera (m/ž) i Radnika na bageru / utovarivaču (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, plaćen prijevoz na posao i terenski dodatak te osiguran smještaj po potrebi. Mjesto rada je Ogulin i Petrinja. Prijave traju do 15.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. /McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž), Radnika u McCafe-u (m/ž) i Sezonskog radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica. Prijave se zaprimaju do 03.08.2023. Traže se fleksibilni, otvoreni i odgovorni kandidati koji vole rad u timu. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Na službenim stranicama portala posao.hr naći ćete još mnogo otvorenih radnih mjesta. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!