TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao! Donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite ima li nešto za vas!

Tražite posao! Donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite ima li nešto za vas!
foto ilustracija KAportal/Pixsell/Pixabay

Najnovije vijesti s tržišta rada dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

KTC d.d. zapošljava Glavnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za nabavu robe i potrošnog materijala, evidenciju nabavljenih namirnica, pripremu obroka, inventure, planiranje jelovnika, kontrolu kvalitete namirnica te za ostale poslove po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijavite se do 30.11.2023. do linka.

Bratom servis d.o.o. zapošljava na poziciji Servisni tehničar – serviser bijele tehnike (m/ž) u Zagrebu. Nude plaću 100 – 1500 €, uskrsnicu i božićnicu, fleksibilno radno vrijeme, službeni mobitel i vozilo te neradne vikende. Možete se prijaviti do 24.11.2023. putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TEI-MC Zagreb d.o.o. zapošljava Servisera građevinskih mehanizacija (m/ž). U cilju podrške rastu poslovanja, tvrtka je u potrazi za osobom tehničkog profila zainteresiranog za rad na održavanju i popravcima građevinski mehanizacije, za svoju poslovnicu u Zagrebu. Možete se prijaviti do 08.12.2023. putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 13.12.2023.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na poziciji Radnik u restoranu - Student (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prijave se zaprimaju na linku. Prijavite se do 30.11.2023.

EL-MAL j.d.o.o. zapošljava Električara - elektroinstalatera (m/ž) u Dugoj Resi. U opisu posla se nalaze elektroinstalaterski radovi, postavljanje instalacija. U obzir dolaze sva zanimanja elektro struke. Prijavite se putem linka do 14.12.2023.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž). Posao se obavlja u Karlovačkoj ili Primorsko-goranskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, Božićnicu, Uskrsnicu i druge financijske nagrade. Prijaviti se možete do 08.12.2023. putem linka.

HISTRIS d.o.o. zapošljava Voditelja smještajnog objekta (m/ž). Mjesto rada su Ponikve. Ova pozicija uključuje upravljanje svakodnevnim operacijama objekta, osiguranje izvrsne usluge i zadovoljstva gostiju te koordinacija unutar različitih odjela ( recepcija, ugostiteljstvo, smještaj, održavanje. Prijavite se na linku do 30.11.2023.

OG GRAFIKA d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž). Posao se obavlja u Ogulinu. U opisu posla su pomoćni poslovi poput lijepljenja džepova, uvez kalendara, bušenje kalendara te manje složeni poslovi u proizvodnji. Prijavite se do 23.11.2023. putem linka.

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!