TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci iz Karlovca i županija traže radnike, donosimo top ponudu otvorenih radnih mjesta

Tražite posao? Brojni poslodavci iz Karlovca i županija traže radnike, donosimo top ponudu otvorenih radnih mjesta
foto ilustracija - Pixabay.com

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

Arkada zapošljava na poziciji Diplomirani inženjer građevinarstva / Inženjer građevinarstva (m/ž). Nudi se stalni radni odnos. U opis posla ulazi priprema dokumentacije za gradilište i praćenje financijskog plana gradilišta. Idealan kandidat ima VSS /VŠS i min. 3 godine u struci poželjno iz oblasti niskogradnje. Mjesto rada je Duga Resa. Prijaviti se možete na link do 11.12.2023.

MD-047 zapošljava na poziciji Konobar (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Prijaviti se možete na link do 31.01.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

OSNOVNA ŠKOLA EUGENA KVATERNIKA zapošljava na poziciji Stručni suradnik– psiholog (m/ž). Mjesto rada je Rakovica. Nudi se radno vrijeme od 20 sati tjedno. Radno iskustvo nije važno. Osoba treba imati fakultetsku razinu obrazovanja. Prijaviti se možete na link do 07.12.2023.

PEKARSKI OBRT VL. GZIM MARTINAJ zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. U opis posla spada prodaja pekarskih proizvoda u pekarskom obrtu. Prijaviti se možete na link do 15.12.2023.

Centar za rehabilitaciju NADA zapošljava na poziciji Medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Vojnić. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Kandidat treba imati završenu četverogodišnju srednju školu. Opis poslova je pružanje medicinske skrbi osobama s mentalnim i intelektualnim oštećenjima. Prijaviti se možete na link do 15.12.2023.

AUTOTRANSPORT KARLOVAC zapošljava na poziciji Vozač autobusa (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i vozačku dozvolu D kategorije. Opis posla je prijevoz putnika u cestovnom prometu. Prijaviti se možete na link do 28.12.2023.

BIO PELETI ENERGIJA d.o.o zapošljava na poziciji Djelatnik u proizvodnji - vozač viličara. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Radno iskustvo nije važno. U opis posla spada priprema gotovih paleta za liniju pakiranja.Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i vozačku dozvolu B kategorije. Mjesto rada je Žakanje. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

Obiteljski dom DUNAT zapošljava na poziciji Njegovatelj (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Radno iskustvo nije važno.Prijaviti se možete na link do 27.12.2023.

SIGURNOST KARLOVAC d.o.o. zapošljava na poziciji Čuvar (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu. Opis posla je zaštita osoba i imovine. Prijaviti se možete na link do 10.12.2023.

BEAUTY SALON LINDA zapošljava na poziciji Pediker (m/ž). Mjesto rada je Karlovac.Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu. Radno iskustvo nije važno. U opis posla spada pružanje usluge manikure i trajnog laka.Prijaviti se možete na link do 24.12.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

Izdvojeno


Reci što misliš!