TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Provjerite najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, brojni poslodavci traže radnike

Tražite posao? Provjerite najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, brojni poslodavci traže radnike
foto ilustracija - KAportal/Pixsell

Posjetite posao.hr kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

Gi Group Staffing Solutions traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Nudi se ugovor putem agencije, bonusi, rad od kuće nakon stjecanja iskustva te smjenski rad. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera - blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Koprivnici. Posao uključuje komunikaciju s gostima, blagajničke poslove, rad s automatima te vođenje evidencija. Nudi se stimulativna primanja, mogućnost napredovanja, obuka za rad te razni bonusi. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Poslodavac nudi redovna primanja i naknadu za obrok, popust za zaposlenike, bonuse za ostvarene prodajne budžete te ugodnu radnu atmosferu. Prijavi se putem linka do 7.3.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

EHO d.o.o. traži Servisera rashladne opreme (m/ž) za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Odgovornosti uključuju servisiranje rashladnih sustava, provjeru montažnih radova i vođenje dokumentacije. Potrebna je stručna osposobljenost, radno iskustvo te znanje engleskog jezika. Nudi se stimulativna plaća i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 17.3.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi satnice u rasponu 5,45 - 8,48 € ovisno o lokaciji, ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog napredovanja te osiguranu radnu uniformu. Prijavite se putem linka do 23.3.2024.

KTC d.d. traži Prodavače na benzinskoj stanici (m/ž) u Karlovcu. Posao obuhvaća prodaju goriva, maziva, plina te ostalih proizvoda. Potrebna je SSS prodavač i vozačka dozvola B kategorije. Radno iskustvo od godinu dana je poželjno. Nudi se rad na određeno s mogućnošću produženja na neodređeno. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

Manpower traži Punitelje posuda pod tlakom (m/ž) za rad u Karlovcu i Bakru. Posao uključuje skladištenje ambalaže, manipulaciju praznih i punih boca te posuda, pripremu i nadzor punjenja. Potrebna je SSS, poželjno tehničko usmjerenje, ali radno iskustvo nije uvjet. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim radom, naknada za prijevoz te razni bonusi i pogodnosti. Prijavite se putem linka do 16.3.2024.

Terra Pomarium d.o.o. traži Domaćina (m/ž), Vrtlara (m/ž) i Sobara (m/ž) za mali boutique hotel u Rakovici. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, smještaja i topli obrok. Stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!