ŽUPANIJA / DUGA RESA

Dugoreški HNS-ovci građanima dijelili mandarine - cilj potaknuti sve na zdravu prehranu, najavljuju književnu večer

Dugoreški HNS-ovci građanima dijelili mandarine - cilj potaknuti
sve na zdravu prehranu, najavljuju književnu večer

Dugoreška organizacija HNS-a u subotu je održala akcijuu suradnji sa Ženskom inicijativom, te su tom mlađi članovi stranke podijelili ukupno 200 kilograma mandarina.

U HNS-u kažu da je cilj ove akcije  potaknuti građane Duga Rese na zdravu prehranu, jer istraživanje koje je provela Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) pokazalo je da građani pojedu u prosjeku 310 grama voća i povrća dnevno, a minimalni preporučeni dnevni unos je 400 grama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Građani su se u velikom broju odazvali akciji, te su samo potakli razgovor o mnogobrojnim bolestima koje su postale dio naše svakidašnjice kao dijabetes i kolesterol. HNS-ova organizacija nastavlja sa svojim akcijama, te će tako u okviru "Mjeseca hrvatske knjige", Gradska organizacija Hrvatske narodne stranke-liberalni demokrati Grada Duge Rese, 30. listopada u u Gradskoj vijećnici (18 sati) organizira književnu večer i druženje s Kristinom Bulešić - motivacijskom govornicom i lidericom, kažu u stranci.

U prvom dijelu predstavljanje knjige "10 dana - putovanje koje mijenja život" autorice Kristine Bulešić s gostom pjesnikom Željkom Mavretićem iz Karlovca. U drugom dijelu Kristina Bulešić održati će predavanje na temu " Stav i samopouzdanje kod zapošljavanja mladih" s gošćom gospođom Majdom Šavor iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

KAportal.hr


Reci što misliš!